Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '09

 
Kategori
Siyaset
 

Hiç...

Hiç...
 

hiç


Lafügüzaf çoğunluğun bildiği üzere farsça kökenli bir kelime, manası saçma sapan, boş laf demek. İçinde bulunduğumuz günlerde bu kelime çokca aklıma gelmeye başladı. Ne zaman gazetede bir siyasi haber okusam veya televizyonda seyretsem hemen aklıma geliyor.

Dünde Londra yapılan bir toplantı ve Ahmet Türk’ün açıklamaları sonrası aklıma geldi. Ne demiş kendileri ben hemen arkamda duran sözde Kürdistan haritasını görmedim, üstüne de Kürtler PKK’yı kahraman olarak görüyor diyivermiş.

Elbette bu tür konuşmalar canımızı sıkıyor, yüreğimizi burkuyor, bir şeyler demek cevap vermek istiyoruz ama böyle bir şansımız yok bu sahnede..

Peki gücü ve basireti olan seçtiğimiz siyasetçiler ne yapıyor, neredeler? Ondan sonra da diyorlar ki bu millet Atatürk’ü tabulaştırıyor hep önümüze getiriyor. Eee gel de getirme şimdi, gel de arama. Hadi bir şeyler yapabilme basiretiniz yok, yahu bir cevap verin.

Ne yapıyorlar peki koca bir hiç. Sayın siyasiler dikkat edin milletin size biçtiği hiçlerin sayısı artarsa tarihteki yeriniz de kocaman bir hiçten ibaret olur. Daha önceki hiçler gibi..

Nesiniz siz hiç mi ??

 
Toplam blog
: 2
: 370
Kayıt tarihi
: 20.04.09
 
 

İTÜ mezunu, 40 yaşına gelmiş, bazen mutlu, bazen hüzünlü, mutlu olmanın yolunun mutlu etmekten geçti..