Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '18

 
Kategori
Siyaset
 

CHP'ye Ne Söylemiş?

CHP'ye Ne Söylemiş?
 

İYİ Partili Koray Aydın; "Muharrem İnce'nin bazı sözleri oylarımızı düşürdü" şeklinde açıklama yaparak Cehepe'ye laf atmaya çalışıyor.

Yanlış anlaşılmasın ben ne cehepeli ne de başka bir patiliyimdir. Tarafsız ve objektif değerlendirmeye çalışırım olayları. Akepe'nin doğru yapmış olduğu şeylere 'doğru' derim, yanlışlarına da 'yanlış' derim. Mesela önceden leğvedilen Devlet Tiyatroları'na tekrar statü kazandırılarak leğvetme kararından vaz geçilmesi gibi.. Bu çok doğru bir yaklaşım mesela.

Cehepe'ye sıra gelinde de lafımı esirgemem 'pat!' diye söylerim anında.15 Temmuz kanlı darbe girişimiyle ilgili Kılıçdaroğlu^nun söylemiş olduğu "Kontrollü darbe" söylemine takıldım mesela. Ya söylemeyecektin, yada söyledikten sonra sonuna kadar sözünün arkasında duracaksın kardeşim!. Bir o yana bir bu yana kıvırarak olmaz bu işler! Kılıçdaroğlu'nun tutumu yanlış mesela bu konuda. Daha sayılacak bir sürü şey var da yazsam sutunum yetmez.

Gelelim Aydın'a..

Aydın iline değil, Koray Bey'e..

Nasıl bir anlayış ki, seçim öncesinde seçimlere girebilme zorlukları yaşarken cehepe size (İYİ Parti'ye) 15 milletvekili vererek seçimlere girmeye hak kazandıracak, seçimlere girerek bilmem şu kadar milletvekilliğini alarak parlamentoya gireceksiniz, sonra dönüp cehepe'ye laf yetiştireceksiniz.

Nasıl bir nankörlük bu!

Babamın oğlu da olsa nankör insanları sevmemişiim sevmem de.

Cehepe milletvekili transeferi yaparak sizleri ekmek sahibi yapıyor, siz güya siyaset yapıyoruz diye laf atmaya çalışıyorsunuz.

Vefa nedir bilir misiniz?

Bilmezsiniz..

Sorsam, Vefa Spor veya Vefa Öğrenci Yurdu falan dersiniz.

Fıtrat işidir Vefa'yı bilmek. Fıtratınızda yoksa veleddalin amin, sizi ben bile kurtaramam. İçsel duygular meselesidir vefa. 

Vefa bilmek insan işidir.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..