Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '18

 
Kategori
İnançlar
 

CIA Şu Şekilde Oynuyor

CIA Şu Şekilde Oynuyor
 

Ülkücü kesim de bir gün gelecek ta Türkmenistan°dan başlamak üzere nerede Türk bulunuyorsa oradan ülke sınırının başlayacağına inanır, sol Sosyalist kesim de Sosyalizm'in bir gün dünya'ya hakim olacağına inanır.

Oysa her ikisinin de gerçekleşmeyeceği bilinmesine rağmen inanıyor her iki kesim de.

Gerçekleşmesi ihtimal dahilinde olan kapitalizm yönetim biçiminin yörüngesine sosyalizm yönetim biçiminin insan odaklı bazı ilkelerinin dahil edilmesi olacaktır.

Diyeceksiniz ki iki zıt kutup nasıl bağdaşacaktır?

Yeni tek kutup'lu dünya düzeninde kapitalizm'in vahşi tarafının törpülenmesi ancak sosyalizm'in insan odaklı bazı ilkeleriyle olacak ve iki zıt kutup gibi görünen sistem liberal kapitalizm ekseni etrafında buluşacak ve yollarına birlikte devam edecek.

Şimdi gelelim asıl konumuza..

Asıl konumuz terör örgütleri.

15 Temmuz gecesinde olanları düşününce insan inanamıyor. Nasıl olur da bir subay asker kendi yaşadığı ülkesinin meclis binasını bombalar?, kendi halkına silah doğrultur?

Bunun tek cevabı olabilir, "inanmışlık!"..

CIA, öylesine eğitmiş ve öylesine inandırmış ki kanlı darbe girişiminde bulunan sözüm ona subayları ki, hem inanç bağlamında Tanrı katında Tanrı'ya yakın biri olacağına, ölmesi durumunda cennete gideceğine ve huri meleklerle birlikte olacağına inandırılır.

IŞİD, DEAŞ, El nusra örgütlerine gidin sorun (tabi yanlarına ulaşabilirseniz) din için savaştıklarını ve ölmeleri halinde Tanrı'ya hem yakın olacaklarına ve cennete gideceklerini söyleyeceklerdir.

Bu örgütlerin kurucusu da CIA'dır!

Peki CIA neden örgütlüyor bu tür terör örgütlerini?

Tabi ki öncelikle silah tuccarlarını zengin etmek için ve Ortadoğu coğrafyası'nı yeniden dizayn etmek için.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..