Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '20

 
Kategori
Sağlık
 

Cilt Bakımı Merak Edilenler

Cilt Bakımı Merak Edilenler

Cilt temizliği, cilt bakımı yüzümüzün temiz görünmesi için gereken yapılan bir çok işlem bulunmaktadır. Bir çok insanlar evlerinde cilt bakımını kendi imkanları ile yapabilmektedir. Ancak ne kadar etkili olduğu tartışılması gereken bir durum olabilmektedir. Cildinizi şımartarak profesyonel destek almanız cilt vitamin ve minerallerin karşılanması gereken önemli hususlardandır.

Medikal Cilt Bakımı Faydaları Nedir?

Cildin derinlemesine temizlenmesini ve yenilenmesini sağlar, Cilt sağlıklı ve canlı bir görünüme sahip olur, dengeli ve parlak bir gönüme sahip olursunuz, cildinizde bulanan kirlerden ve siyah noktalardan kurtulmuş olursunuz, yaşlanmaya bağlı kırışıklıkların ve sarkmaları engeller, cildin yağ ve nem oranını dengeler.

Medikal Cilt Bakımı Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Cilt bakımı sonrasında cildiniz temizlenmiş ve yüz için gerekli olan tüm mineral ve vitaminler cilt ve cilt altında olmaktadır. İşlemden sonra 1 – 2 gün kadar güneşten korumanız ve en az 50 föktörülük güneş koruyucu krem kullanmanız gerekir. İşlemden hemen sonra 3 – 4 saat yüze su değmemesi gereklidir. Sigara her ameliyat veya ameliyatsız işlemde olduğu gibi içilmemelidir. İşlemden hemen sonra aynı gün kozmetik ürünler kullanılmasını önermeyiz.

Medikal Cilt Bakımı Ne Sıklıkla Yapılmalı?

Medikal cilt bakımı ayda 1 kez yapılması cilt ve cilt sağlığı için yeterli olmaktadır.

Cilt Bakımı Acılı İşlem mi?

Medikal cilt bakımı 13 adımdan oluşur yani 13 farklı işlem veya cihaz uygulanır. Bu cihazların her biri size mesaj gibi gelerek anlık rahatlama verecektir, bu işlem için herhangi bir uyuşturma anestezi kullanılmamaktadır.

Cilt Bakımı Kuru Ciltler İçin Uygun mu?

Cilt bakımı kuru ciltler için bire birdir. İşlemden hemen sonra cilt için eksik vitamin ve mineraller yüze uygulanır ve aslında olması gereken canlı, parlak ve temiz bir yüze sahip olursunuz.

Cilt Bakımı Sonucu Ne Zaman Görülür?

Cilt bakımı için belli bir iyileşme süreci olmaz, işlemden hemen sonra veya işlem esnasında sonucu fark etmektesiniz.

Cilt Bakımı Kaç Saat Sürer?  

13 adımdan oluşan medikal cilt bakımı uygulaması ortalama olarak 1 saat sürmektedir.

Cilt bakımı neden yapılır?

Medika cilt bakımı cildin canlılığını yeniden kazandıran, ciltte biriken yağ, siyah nokta, makyaj artıkları gibi cildi solgun gösteren etkenleri temizlemek ve ciltleri yenilemek için uygulanan işlem olmaktadır.

Doç.Dr. Süleyman TAŞ

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah

https://www.suleymantas.com.tr/medikal-cilt-bakimi/

https://www.tasklinik.com/medikal-cilt-bakimi/

 
Toplam blog
: 85
: 60
Kayıt tarihi
: 01.03.14
 
 

Doç.Dr. Süleyman TAŞ, başarıyı kendine ilke edinmiştir. Türk ve Avrupa Plastik Cerrahi Dernekleri..