Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Cilveleşme

Cilveleşme
 

“Aşk öyle engin bir denizdir ki ne kenarı vardır ne ucu bucağı.”

Mevlânâ

İlişkinin en sorunsuz ve en keyifli sürecidir. Henüz yaşananların adı konulmamıştır. Ancak karşılıklı bir beğeninin olduğunu artık iki taraf da bilmektedir. Bu heyecan ve rahatlık içersinde en unutulmaz, en romantik anlar hafızalarınıza kaydedilmeye başlar. Henüz tam olarak tanımadığınız tatlı bir yabancıyla adeta bir düşler ülkesinde gezintidesinizdir. Artık siz de iç çekerek izlediğiniz filmlerden birinin kahramanı gibisinizdir.

Bu süreçte yaşanan en sıradan olaylara bile büyük anlamlar yüklersiniz. Ayaklarınız yerden kesilir. Çevrenizdekileri enerjinizle kendinize hayran bırakırsınız. Her yeni bir günü büyük bir heyecanla karşılar ve hayattan eskisinden daha çok keyif almaya başlarsınız.

Hemen her gün onunla buluşma isteği duyarsınız. Bu isteğinizin altında yatan temel neden onunla birlikteyken kendinizi harika hissetmeniz de olsa bu süreci onu tanımak için doğru kullanmanız gerekir.

Bu konuda en sık başvurduğunuz yollardan biri de onun burcunu öğrenip kişiliğini anlamaya çalışmaktır. Ayrıca son dönemlerde renklerden kan gruplarına kadar birçok karakter analiz yöntemlerinden de söz edilmektedir.

Henüz birbirinizi yeni yeni tanımaya çalışırken daha kısa sürede onunla ilgili veriler elde edebilmeniz için bu yöntemlerden de kısaca bahsetmekte fayda var.

 
Toplam blog
: 54
: 2101
Kayıt tarihi
: 12.03.12
 
 

Başkalarının hayatlarını, kişiliklerini anlatmak kolay da, söz konusu kendim olunca yazacak çok a..