Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '12

 
Kategori
Mizah
 

Cubbeli hoca; "Nekadar salavat, okadar huri kızı"

Cubbeli hoca; "Nekadar salavat, okadar huri kızı"
 

Çok hücreri organizmaların ölmesi, hücrelerin tamamının ölmesi demektir. Bir insanın, bir köpeğin veya bir sineğin ölmeleri benzer şekillerde gerçekleştiğini Biyoloji kitaplarında okumuştuk..

Köpek veya sineklerin ölümden sonra tekrar dirileceklerini, onların da cennete veya cehenneme gideceklerini merak edip pek sorgulamıyor ve merak etmiyoruz.

Üç büyük din inanışına göre insanlar öldükten sonra tekrar dirileceğine ve cennet-cehennemin var olduğuna inanıyor.

Ruh ve beden kavramı bilimsel olarak açıklanmıştır. Bilim; insan vücudu içinde özel bir "ruh" organı olmadığı ve öldükten sonra vücuttan ayrılıp bir başka boyuta giden organın bulunmadığını söylerken, inanışımızda, ruhun yaşam boyunca vücudun içinde bulunup vücudu yönettiği, ölünce de vücuttan ayrılıp başka yere gittiği şeklindedir.

İnsan hayatı boyunca nefes almaktan başlayıp aşık olmaya kadar yaptığımız bütün hareket ve duygularımızı yönlendiren ve kontrolde tutan organımızın beyin olduğunu öğretmişlerdi öğretmenlerimiz.

Valla, kafamız karışmaya başladı. Biz en iyisi konumuza dnelim isterseniz..

Konumuz; Cubbeli Ahmet hoca..

Hoca şöyle diyor; (İsteyen Google'a, "Cubbeli Ahmet hoca; Nekadar salavat, okadar huri" yazıp video'yu izleyebilir).. "En çok salavat getiren, cennete en çok huriye sahip olur. Beleş yok. Yatana saman yok. Salavata devam, huriler bol. Resurullah öyle buyuruyor"

Huri kızlarını hepimiz biliyoruz. Cennete gittiğimizde, ikinci hayatımızda evlenecek olduğumuz kızlar dır. Hocam bu nasıl iş? Bir salavata bir huri?

Salavatları çoğaltmaya başlıyorum bu geceden itibaren. Bu dünyada zaten bi helalımız olmadı, ümidimiz öbür dünya'ya kaldı..

Peki, ben tek eşlilikten yanayım hocam, çok huri beni bozmaz mı?

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..