Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '12

 
Kategori
Mizah
 

Masum bir prezervatif fıkrası....

Masum bir prezervatif fıkrası....
 

Deveye sormuşlar. "Neden boynun eğri diye" O da cevap vermiş. "Nerem doğru ki?"


Başlık ilginizi çekti değil mi? Tamam, tamam, fıkrayı anlatacağım ama, önce biraz sohbet edelim.

Şu anda dağ başında kervan geçmez, kuş uçmaz diye tabir edilen bir kaplıca otelindeyiz. Öyle ki cep telefonları bile burada  zor çekiyor. Neyse ki otelde internet bağlantısı var da, haberleri ve MB deki gelişmeleri buradan takip edebiliyorum. 
 
Özellikle blog kategorisinde Mesut Selek hocamın,  "MB ülke gerçeklerine Fransız'mıdır?" başlıklı yazdığı  blog çok ilgimi çekti. Gerçekten ülkede rahatsız olduğumuz bir çok olaylar oluyor. Bunları Mesut hocam, blogunda açıkça belirtmiş. Ama buna rağmen MB de bulvar tabir edilen yazılar çok fazla ilgi görüyor. Ülke sorunlarını anlattığımız yazıların okunma oranları çok düşük. Tabii Mesut hocama yaptığım yorumda belirttiğim gibi bu konularda çok fazla da Zülfikara dokunan yazılar yazamıyoruz. Çünkü ülkemizde basın özgürlüğünün geriye gittiği gerçeğini kabul etmemiz gerekiyor. 
 
Şimdi aşağıda yazacağım fıkrada adı geçen prezarvatifin her aileye üç çocuk istenen ailelerde pek fazla kullanılmaması gerekmektedir. Ayrıca belki de ilk defa orta öğretimde öğrendiğiniz İngilizceyi bu fıkrada başarıyla anlama olanağına sahip olacaksınız. Umarım bir gün devlet okullarında da üst düzey İngilizce öğrenilir dileğiyle fıkraya geçiyorum.
 
******
 
İngiltere vatandaşı olan kadının biri günde 4 paket Camel sigarası içiyormuş. Neyse bu kadın yazın tatil için Türkiye'ye gelmiş. En büyük derdi de yüzerken sigara içememekmiş. Hatta o yüzden çoğu zaman yüzmüyormuş bile. Fakat bu arada bir adam dikkatini çekmiş kadının. Adam denize giriyor, yüzüyor, yüzüyor, ilerideki bir kayalığın üzerine çıkıp, mayosundan bir sigara ve çakmağını çıkarıp keyifli keyifli sigarasını içip tekrar yüzerek geri geliyormuş. 
 
Bir, iki, üç... Artık kadın dayanamamış, gidip adama bu işi nasıl başardığını sormaya karar vermiş ve sormuş da... Meğerse adam sigarasını ve çakmağını bir prezervatifin içine koyuyormuş ve prezervatifi düğümleyip mayosunun içine koyarak bu işi başarıyormuş. Bizim kadın bunu duyar duymaz hemen soluğu bir eczanede almış.
 
Eczacı ne istediğini sormuş o da:
 
"I want a box of preservative please" demiş. Eczacı bir kutu prezervatif çıkartmış. Kadın oraya çok sigara koymayı planladığından, prezervatifi küçük bulmuş ve,
 
"No, no bigger than this" demiş.
 
Neyse adam bir boy büyüğünden bir paket daha çıkarmış. Kadın bakmış, bakmış yine gözüne kestirememiş. 
 
"No, no bigger than this" demiş. Adam bir boy daha büyüğünü çıkarmış. Kadın onu da beğenmemiş. Neyse en büyük boyu çıkarmış. Bu boy da kadına yeterli gelmemiş. Eczacı dayanamamış ve şöyle demiş.
 
"Sorry, is it for your horse?" diye sormuş.
 
Kadın da bu soru üzerine,
 
"No, no it's for Camel"
 
********
 
Böylelikle ayda bir defa sulu bir yazı yazma kontenjanımı da doldurmuş oldum. Umarım fıkrayı beğenmişsinizdir. 
 
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..