Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '08

 
Kategori
Futbol
 

Cüneyt Çakır yarı finalde

Cüneyt Çakır yarı finalde
 

Maçı katleden hakemimiz


Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Maçın 74. dakikasında Gökhan taç çizgisi kenarında sahanın içindeki topu alarak taç atmak için eğildiği anda top toplayıcı çocuk içeri başka bir top atıyor. Ve sahadaki hakem elbiseli cellat, vakit geçirdiği düşüncesiyle Gökhan'a ikinci sarı kartı, sonra da kırmızı kartı göstererek oyundan atıyor.

Aynı Gökhan 10 dakika önce bütün Galatasaray defansını çalımlayıp attığı şut, kalecide kalırken, bu pozisyon yıllar önce Oktay Derelioğlu'nun Türkiye-Belçika maçında attığı gol öncesine benziyordu. Bu pozisyondan dakikalar sonra Gökhan nefis bir gol atarak durumu 1-1 vaziyete getiriyor. Bu skor Fenerbahçe'ye tur atlamaya yeterken, sahneye Cüneyt Çakır çıkarak ilk paragrafta anlattığım durumu yaşatıyor.

Gökhan atıldıktan sonra sahada 9 kişi kalan Fenerbahçe karşısında Galatasaraylı Ümit, uzatmalarda Gökhan'ın bulunması gereken mevkiiden golu atarak maçı takımına kazandırıyor.

Bu maç için fazla bir şey yazmaya gerek yok. 4 kırmızı ve sayamadığım kadar sarı kart gösteren üstelik FİFA kokartlı bu hakemimizin artık yapacağı tek bir şey var.

Hemen hakemliği bırakıp, artık spor yorumculuğumu yapar, spor yazarlığı mı yapar yoksa yarışma mı sunar, ne yaparsa yapsın bir daha onu sahada görmeyelim.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..