Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Daha ne duruyorsun gitmek için?

Daha ne duruyorsun gitmek için?
 

sen aglama kiyamam


- Sevgilin sana hakettiğin değeri, sevgiyi, ilgiyi vermiyor. O vermedikçe sen daha çok üzerine düşüyorsun. O bunu farkettikçe daha çok şımarıyor. Yanıtsız aramalar, cevapsız sms lerle kalakalıyorsun. Ulaşabildiğin nadir anlarda ise ' bugünlerde cok yoğunum canım' lafları. Ve sen hala aramaya devam ediyor, rüya gibi bir gelecek hayal ediyorsun. Lütfen gerçekleri gör ve arkanı dön çek git, bir daha da arkana bakma. Çünkü sen bir tanesin ve sevilmeyi hak ediyorsun inan bana.

- Sevdiğin erkekle evlendin. Ne güzel! ama o ne ! daha 1. nci yılınızda saygısızlıklar başladı. Seni ailesinin yanında, arkadaşlarının yanında küçük düşürmeye , beğenmemeye ve her yaptığını eleştirmeye başladı. Büyük bir şaşkınlık içerisindesin. Sevdiğin adam sanki bir anda uçup gitti yerine saygısız kaba tanımadığın bir adam geldi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsun, üzgünsün. Ama evlenmişsin bir kere. Her olayın arkasından ' yanlış davrandım, galiba haklı 'diye düşünmeye ve her şey icin kendini suçlamaya başlıyorsun. Zamanla kendine olan saygını yitiriyorsun. Evet tabii ki insanız ve hatalarımız, yanlışlarımız olacak ama her zaman değil, unutma sakın. 'Hatta geçen çok kızmıştı üzerime bile yürüdü, onu artık sevmiyorum 'diye düşünmeye başladın. Artık yüzün eskisi gibi gülmüyor, geceleri gözüne uyku girmiyor. O zaman daha ne bekliyorsun ki bu evlilikten. Seni daha ne kadar üzmesini bekliyorsun? 10 yil? 20 yıl? henüz çocuğun yoksa kendini şanslı say ve arkanı dön çek git bir daha da geriye bakma . Her sey zamanla unutulur. Yalnız kalmaya alıştığın gün kendine yeni bir hayat kuracaksın buna inan . Mutluluk senin gücündür , bunu asla unutma.

- Çocuğun var ve mutsuz bir evlilik yaptığını anladın. Ama çocukların icin buna katlanıyorsun. Bilki ileride cocukların da seni örnek alacaklar , kendilerini mutsuz eden insanlara karsı pasif davranarak kendilerine olan saygılarını yitirecekler, tıpkı senin gibi. Mutsuz bir evlilik icinde buyuyen cocukların mutlu olmalarını bekleme sakın. Simdi gururlu bir kadın ol sil gozyaslarını, hic bir sey icin gec degil asla unutma. Hayatı bir kez yasayacaksın ne cocuklarını ne de kendini daha fazla mutsuz etme tum gucunu topla hayır demeyi bil, onunla son kez konus eger duzelmezse ki pek sanmıyorum ne bekliyorsun arkanı don ve cek git. İsin mi yok ? istersen mutlaka yapabilecegin bir iş vardır, unutma bu hayatı bir kez yasayacaksın.

- Evlisin ve cok mutlusun oh ne ala ! Eşin bir dedigin iki etmiyor. Bir elin yağda bir elin balda. Ama o da ne , bir gun bir mesaj goruyorsun esinin cep telefonunda. Bir aşk mesajı. Kocana soruyorsun inkar ediyor yanlıslıkla gelen bir sms tir mutlaka. İnanıyorsun ama icine de bir kusku giriyor. Acaba mı ? diye dusunmeye baslıyorsun. O gunden sonra gizli gizli cep telefonuna gelen mesajları, gelen aramaları, aranan numaraları kontrol etmeye başlıyorsun. Eve her gec gelisinde icin icini yemeye baslıyor. Ve farkında olmadan esini de huzursuz etmeye baslıyorsun. Bu konuda tartısmalar coktan baslamıstır bile. Burada iki secenek var. Birincisi gercekten esin sucsuz. Yanlıs gelen bir sms tir . Eger bir daha hic bir supheli durum olmazsa ne kendini ne de sevgili esini huzursuz et. Hatta ona sımsıkı sarıl.

Ancak eğer ikinci bir sinyal daha almıssan hatta bir keresinde kesin bir kanıt da yakalamışsan daha ne duruyorsun? neyi affedeceksin. Artık aranızda ne saygı ne de güven kalır. Zaten sevgi çoktan uçup gitmiştir ve siz arkasından bakakalmışsınızdır. Olmaz! kocanı bir baska kadına bırakmazsın , gizli bir savaş başlamıştır bilinmeyen kadınla aranızda. Bu neyin savaşıdır arkadaşım? ne icin savaşıyorsun?sen varken bir başka kadına ilanı aşk eden bir erkek icin midir bu savaş? lutfen onurlu ol ve arkana bile bakmadan cek git. Yeni bir hayat yeni umutlar seni bekliyor unutma. Sevdiğim bir soz var kimin, tam olarak hatırlamıyorum 'guneşi gormek istiyorsan gölgeden cıkmalısın' doğru. Eğer devam edersen senin kendine saygın kalmayacağı yasayacagın guvensizlik selinde boğulup gideceksin bir gün mutsuz bir kadın olarak. Daha ne duruyorsun arkanı dön ve çek git güzel günler seni bekliyor.

- Sevgilin seni terk etti, üzüntüden yerlerde sürünüyorsun , gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Oysa onu ne kadar çok seviyordunuz. Onun da sizi çok sevdiğini sanıyordunuz oysa ne kadar yanılmışsınız. Bir anda ortada hiç bir sebep yok iken terk etti sizi, acılar icinde bırakarak. Sevdiğin erkeğin gercekten öldüğünü hayal et ve bunu yasını gercekten tut. Bir sure sonra onsuz yasamaya alıstıgını goreceksin. Tekrar yüzün gülecek, yeniden dostlarınla birlikte olacak ve bir gun yeniden aşık olacaksın asla unutma.

Bir de baktın ki giden sevgilin aylar sonra hem de sen onun yokluguna tam da alışmışken geri geldi. Kafan karışacak, hem mutlu şaşkın düşünmeye baslayacaksın . Önünde iki seçenek var. Birincisi eğer seni gercekten sevdigini kanıtlarsa bir sans daha verebilirsin eger hala onu seviyorsan, ancak bunu bir turlu hissettiremiyorsa sana asla ikinci bir sans daha verme. Emin ol ki tekrar gidecektir. Neden hem zamanını hem de huzurunu tekrar bozacaksın. Hem sen onu gommemismiydin zaten. Boşver daha ne bekliyorsun ? arkanı don ve bir daha geriye bakmadan yoluna devam et. Evet bunu yapabilirsin ve eger yapabilirsen, kendine ne kadar saygı duyacagını gorecek ve bir gun yeniden sevecek sevileceksin buna inan.

Erkek arkadaşlar lütfen darılmasın , bir daha ki yazımı onlar için yazacagım. Bunlar benim naçizane düşüncelerim sadece, tabii ki ne isterseniz onu yaparsınız hayat sizin hayatınız. Hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum, sağlıcakla kalın.

 
Toplam blog
: 2
: 990
Kayıt tarihi
: 19.02.07
 
 

Ben halen New York'ta tıp alanında master yapmaktayım. Müzik, resim, şiir ile ilgileniyorum. Düşün..