Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Dam üstünde un eler...

Dam üstünde un eler...
 

www.milliyet.com. tr'den alınmıştır:)


“İnternet gazeteciliği icat oldu, gazete hışırtısı bozuldu” diyerek, yazıma başlamak istiyorum. Çünkü artık işin moku çıkmak üzere. Eğer bunu medyacılar kasten yapıyor ise vay hainler, yok bunu vatandaş istiyor bizde mecburen yapıyoruz diyorlarsa, o zaman vay halimize demek lazım.

İşin özü; her sabah çalışmaya başlamadan, ülke gündemini takip için tıkladığınız internet gazetelerinin, ağzımıza memeyi vermesi olayıdır. Bu nasıl oluyor demeyin bal gibi oluyor. Örneğin sayfayı açıyorsunuz, karşınıza ilk haber Yargıtay Başkanlar Kurulu’ndan muhtıra gibi açıklama, vay anasını diyorsunuz, demek ki artık ülke ne kadar zor durumda yargıçlar bile ayaklandı, ne olacak bu ülkenin hali şeklinde düşüncelere dalarken, o arada “geri” tuşuyla dönüp tam başka önemli bir habere geçeyim derken, ne mümkün! karşına kocaman “dekolteli bir haber”. Herhalde diyorsunuz kendi kendinize bu dekolte de önemli siyasi bir kriz olsa gerek deyip hiç bozuntuya vermeden tıklıyorsunuz. Vay anam vay vay vay, irili ufaklı, silikonlu, silikonsuz memeler internette baş kaldırmış, ama hep aynı memeler pardon hatunlar, (özellikle yabancı olanlar ezberledik artık) Paris Hilton’dan başlayıp Britney Spears’le devam eden, Beyonce, Rihanna, Christina Augeilara, Kim Kardashian’la diye giderken, birden “kim bunlar yahu?" bizim ülke sorunlarımız arasına memelerini niye sokarlar, ne işleri var, bir taraftan asker bir taraftan yargı muhtıra verirken bu hatunların emzik gibi memelerini dayamaları da ne oluyor diye bir küfür sallıyorsunuz. Tabii bu küfürü sallarken 30-35 resim sonra sallamak aklınıza geliyor. Neden? çünkü o an, vay anam vay şeklinde üst dişlerinizle alt dudağınızı ısırırken, içinizdeki enerjiyi de sonunda bir ıslık patlatarak çıkarıyorsunuz. Kardeşim sende tıklama, zorla mı tıklattırıyoruz sana diyenleri duyuyor gibiyim, ve bende onlara baktığın Beyonce memeleri seni çarpsın emi.. diyerek şimdiden cevap vermek istiyorum. Çünkü kadın (özellikle kadınlar daha meraklı) erkek, yaşlı, genç kim olursa olsun internetten haber okuyayım diyen herkes, bu memeleri artık ezberlemiştir. Yani belki karısının memelerini bile bu kadar incelememiş olan adamlarla kendi memelerinden çok aha bu hatunların memelerine bakan kadınlar vardır.

Sonuç olarak, başta bu meme ve diğerleri gerek popo olsun gerek bacak olsun, bu tür haberler artık günlük haber ve bilginin önüne geçmiş koşuyor, yakında vatandaş artık o kadar alışacak ki hükümete meme muhtırası verecek. Yazık günahtır bu saf vatandaşa. O nedenle ey medyanın sayın idarecileri, tamam ara sıra gösterin ama günün her saati vatandaşa meme verilmezki kardeşim, vatandaşın da bir sabrı var. Yeter artıkın memeden kesin bizi yahu...

 
Toplam blog
: 9
: 700
Kayıt tarihi
: 15.05.08
 
 

İnsanları iyi analiz eden, yazmayı okumayı ve gezmeyi seven 32 yaşında İstanbul' da yaşayan bir insa..