Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '19

 
Kategori
Siyaset
 

Demirtaş'a Tahliye

Mahkeme'den Demirtaş'ın tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Yani tahliye edilecek Demirtaş. 'terör örgütü propagandası' yapmak suçundan 4 yıl 8 ay hapis cezası verilmişti. Bu durumda hapiste yattığı süre kadar devlet tazminat ödeyecek demektir Demirtaş tazminat talebinde bulunursa.

"Madem HDP'nin terör örgütüyle ilintili durumu vardı neden kapatma tercihi kullanılmadı şimdiye kadar?' diye soru sorarlar adama.

Cevabını ben vereyim, HDP olmasaydı başta iktidar partisi olmak üzere muhalefet partilerinin hepsi yerlerde sürünür tek bir oy dahi alamazladı. Terör diye diye oy devşirmekten başka işe yaramadılar. Oysa terör örgütünü örgütleyenin ve TIR'lar dolusu silah mühimmat yardımı yapanın ABD olduğunu ve'de bu teröristlerin birer paralı eleman olduklarını bildiğimiz halde 40 yıla yakın süredir terörün kaynağını başka yerlerde aradık durduk.

Amerika bizimle kırk yıldır dolaylı yollarla oyun içinde oyun oynayarak savunma harcamalarımızı yüksek tutma ve dolayisiyle silah tuccarlarına kazandırmak adına terör örgütünü hayata geçirmiş ülke ile adeta dalga geçmiştir geçmeye de devam etmektedir. Suriye'deki IŞİD olsun El Nusra olsun PYD YPG olsun hepsinin üretim yeri Amerika'dır.

Amerika, Güvenli Bölge'yi oluşturduktan sonra ülkede teröre silah bıraktıracak ve terörist elemanlarını Suriye'de kullanmaya devam edecek, ülkede de HDP ülke partisi olarak yoluna devam edeceğini hatta ülke terörden arındıktan sonra CHP ile HDP dirsek temasına girerek ülke yönetimine talip olabilirler..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..