Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '12

 
Kategori
Futbol
 

Derbi (!)

Derbi (!)
 

galatasaray faşizanı mı doğmuş? nice mutlu,huzurlu,ibadetli,namazlı,abdestli,galatasaraylı senelere abii


Derbi!

16. dakikada bütün fenerbahçeliler fark atacağını düşünürken kendine gelen galatasarayın gazabına uğramamak için son 15 dakika susup sadece maçı izledi. Aykut KOCAMAN'ın teknik direktör olarak daha 40 fırın ekmek yemesinin lazım geldiğini hem kendi camiasına hemde Türk futbol camiasına öğrettiği gece olmuştur. Stoch'u çıkarıp Selçuk'u alması benim gördüğüm 2 bariz hatadan biriydi. Diğeri ise daha 15. dakikada iki güzel golle Galatasaray'ın moralmen çöktüğünü bastıracağını ve hata yapacağını düşünerek geriye yaslandırmasıydı takımı. Ama Galatasaray bu sezon ne olursa olsun sindirilmiş futbol oyanayamayacağını gösterdi. İlk golün faul olduğunu söyleyenler var ama öyle mi değil mi bilmem ama hakkını verelim güzel goldü.

Maçtaki oyundan çok bahsetmek istediğim 2 şey Emre Belözoğlu ve seyirci. Emre'nin oyundan atılmak istediğini hakem dışında herkes görmüştür herhalde. Yaptığı her hareket direk rakibe. Klasik Emre davranışı ile kendisi ile tartışan her rakibi tehdit etmeside cabası. Gel gelelim seyirciye: Eğer bir maçta bir takımın teknik direktörünün ve yardımcısının kaşı yarılıyorsa atılanlar yüzünden o seyirciye ne demeli? Fenerbahçe camiası TT Arena da Emre'e küfür edilirken Türkiyeyi ayağa kaldırıyordu şimdi neden kendileri daha da ileri gidiyor? Eğer TFF 2-3 maç ceza vermezse mağdur(!)  fenerbahçe karşısında tarafsızlığını yitirmiş olacak.

Maçı izlerken yerimde duramadım son yılların en keyifli maçlarından biriydi. Galatasaraylı olduğum için mi bilmem :) . Engin ve Necati'nin yeteneksizliği tutmasa Fenerbahçe şok olurdu :) . Selçuk İNAN: Seni yatan(!) Alex ile karşılaştıran en büyük hatasını yapar. Semih KAYA: Bu yaşında bu büyük yükün altından alnının akıyla çıktın. Sana sözylenecek tek şey: Helal olsun! Elmander:Yine boş geçmedin feneri. Engin BAYTAR:Sahanın en çok koşan oyuncusu olarak takdiri hak ediyorsun. Geriye kalan tüm takım:Takım neymiş gösterdiğiniz için teşekkür ederim! Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı beraberliğe sevinmekle alay etmesini anlayabilmiş değilim. Galatasaraylı birinin sevinmesi beraberliğe değil, bu saçma sapan (fener kurtarma projesi)  play-off olmasaydı şampiyonluğu haketmiş olmanın sevınci. Bunu anlamayacak kişinin Fenerbahçeli olması gayet doğal zaten :) . 

Bir 12 yıl daha yenemeyelim Fenerbahçeyi ama kimin büyük olduğunu görüp 70 dakika defans yaptırıp, 50 bin kişinin son 10 dakika susup dua ederek maçı izlemesinin tadını çıkarıyım yeter bana :). Ua

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..