Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gelse de dünya üstüme, şaşmam doğru bildiğimden, savunurum. Kalabalıklar döndüremezler beni yolumdan, kitap yüklü eşşeklerden olamam. Paylaştikça artan ya SEVGİDİR yada BİLGİ. Işim gücüm öğrenmektir. Sevdiğim iş ise öğretmek!

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Cennet kimlerin yurdudur?

Guzel kardesim yazdiklarin dogru ama yetersiz. Etrafimda ben ve benim gibi bir suru hanim var. Yasantilari evi ve cocugu ile ilgilenmekten oteye gitmiyor. Hepimizde kendimizi cennetlik sanip oturuyoruz. Kanaatimca ilk gorevimiz kendimizin kim oldugunu, sinirlarini ve yapabileceklerini ogrenmek. Bir birey - insan olarak oraya cikabilmek olmali. Atamizdan gordugumuze inanip, inek gibi yasamanin otesinde bir hayat olmali. Hayatin ve dinin, hatta bir devlet yurttasinin ilk gorevi kendini en iyi sekilde gelistirmek olmali. Unutmayalim ki "en hayirli mumin, baskalarina (insan, hayvan, tum cevre) hayri dokunan" mumundir. Bunun icin ben diyorum ki birey "insan" olmak ne demek bunu bilmeden, HIC birsey olamaz. Saygilar.

23 Haziran 2012 23:13
Aşkta kadın ve erkek bakış açıları

Nadir gelir oldum buralara ve sizede haliyle gec cevap yazmis olacagim. Genclikde yasanan ilk acisi ile sonradan yasanan tecrubeler farkli oluyor. Benimde ilk askim bir yalan ustune ve aldatilmayla bitmisdi. Ondan etkilenip yanlis isler yaptim. Anlamak, insanlari ve kendimi tanimak, yasamak adina oldu, oluyor yanlislarim. Bile bile kirmak icin calmadim kimsenin kalbini. Her turlu iliskide inis cikislar, yanlislar, yanlis anlasilmalar olur. Esas mesele insanin kendini bilmesi, her iliskiyi yurutecek anahtar budur bana gore. Sevgiler, mutluluklar size.

13 Haziran 2012 16:26
Büyük ülke tek başbakanla idare edilmezmiş

Herkesi bilmem ama tanik olduklarim icinde, fanatik olanlar cogunlukda; kimi kokten CHP liyiz, biz asla degismeyiz dedi; oteki Allah basimizdan eksik etmesin deyip, dualarini canli yapmaya gitti. Bide bedavacilar gordum; ya yemek ya yardim gelir belki deyip gidenler:). Aylaklar ve maceracilarda nadiren katiliyorlar sanirim. Koylere bedava otobus gonderen partilerde var=fanatikler icin :)

11 Mayıs 2011 18:45
 
Toplam blog
: 10
: 467
Kayıt tarihi
: 29.10.09