Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '12

 
Kategori
Deneme
 

Derdimiz ne?

Derdimiz ne?
 

Sizin hiç gecenin bir yarısı gözleriniz doldu mu? Sözlerinin ne dediğini bile anlamadığınız bir şarkıyı dinlerken burnunuza onun kokusu geldi mi?

Bazen şarkılardan bile nefret edebiliyor insan. Durur dururken hayatımızı talan ediyorlar. Deli gibi özlediğimiz yetmiyormuş gibi birde gecenin bir yarısı onları bize hatırlıyor.

Özlemek ne kadar zor bir şey haberiniz var mı?

Güne gözlerini açarken bile onu anımsayıp, kulaklarında “günaydııınn” deyişi çınlarken ne kadar çaresiz insanoğlu. Günün ortasında yolda yürürken birini görürsünüz mesela. Saçları, yürüyüşü, hatta ardında bıraktığı kokusu bile tıpa tıp ona benzeyen. O an yüreğinizdeki sızıyı hissedebiliyor musunuz?

Kirpiklerinizin ıslandığını bile fark etmeden ağladınız mı peki?

Ağlamayın. Yaşamayın bunu.

Aşık olmak gerçekten boktan. Belki yaşarken öyle değil ama sonrasında her şey çok boktan. Bakmayın herkesin aşkkolik olduğuna. Aslında her birimizin derin acıları var ve sırf onları unutabilmek için yeni yaralar arıyoruz. Aynı üstteki çift gibi sarılabileceğimiz, yanımızda uyanmasını isteyeceğimiz birini aramamız, beklememizde bundan. Belki azıcık insaflı olur da yara açmak yerine önce var olanları iyileştirir..

Anlayacağınız hepimiz kaşınıyoruz..

 
Toplam blog
: 112
: 512
Kayıt tarihi
: 05.08.10
 
 

Yazarım, çizerim... Hayalperestin önde gideniyim... Uykuya aşka aşık olduğumdan daha çok aşığım....