Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Derya Baykal hiç üzülmesin!

Derya Baykal hiç üzülmesin!
 

Derya Baykal Altın Kelebek kazanamadı ama halkın sevgisini kazandı. Bence bu daha önemli. Ayrıca sunduğu her programa değişik bir ruh ve boyut katıyor.

Daha önce el-işi yada dikiş, nakış gibi programlar sıkıcı bulunur ve bir kaç yaşlı insan tarafından izlenirken, Derya Baykal'ın ShowTV'deki Deryalı Günler programı gündüz kuşağında rating rekorları kırıyor. Şimdi, diyeceksiniz ki Showtv zaten çok izleniyor ama aynı program TV8'deyken de çok izleniyordu. Bence bunda sunucunun da payı çok büyük. Sunum iyi olunca en kötü program bile izlenir.

Derya Baykal'ın bunda tiyatrocu geçmişinin olması da rol oynuyor tabii ki. Kimine göre deli dolu, kimine göre rüküş ama herkes onu izliyor. Üstelik bu işi senelerdir yapıyor. Demek ki karizmatik. Bu işlerde karizma da çok önemli.

Daha önce duymadığım mutfak araç gereçlerini hep ondan duydum. Bunda kova burcu oluşunun da payı var. Çünkü kovalar akıl burcu olarak her türlü yeni araç gerece bayılır.

Dikiş, nakış, temizlik gibi sıkıcı işleri ilginç ve çekilebilir hale getirdiği için Derya Baykal'a tüm ev hanımları adına teşekkür etmek istiyorum. Bu teşekkürü hak etti. Altın Kelebek almasa da olur!

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..