Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '21

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

DOĞUMDAN SONRA ESTETİK

 

DOĞUMDAN SONRA TOPARLANMADA AMELİYATSIZ ÇÖZÜMLER

Hamilelik süreci ve doğumla birlikte annelerin vücudunda önemli değişimler meydana gelir. Doğum sonrası geçen süreyle birlikte vücut eski haline gelmeye başlasa da her zaman doğum öncesi formunu tam olarak geri kazanamaz. Ameliyatlı ve ameliyatsız çeşitli yöntemlerle annelerin doğum sonrasında istedikleri görüntülere kavuşması mümkündür.

Cool Shape ile bölgesel incelme mümkün

Hamilelik sırasında alınan kilolar ya da bölgesel yağlanma gibi sorunlar birçok annenin kabusudur. Cool Shape teknolojisiyle tek seansta incelme sağlamak mümkün. Göbek, alt ve üst karın, sırt, basen, bacak, kollar ve bel bölgelerinde rahatlıkla uygulanabilen Cool Shape (soğuk lipoliz) teknolojisiyle, birikmiş fazla yağ kütleleri herhangi bir acı ya da ağrıya yol açmadan dondurulur. Dondurulan bu yağ dokuları vücut tarafından kendiliğinden yok edilir. Uygulama süresi 1 saat olan bu işlem, tek seans şeklinde gerçekleşir ve 3.haftadan sonra istenen vücut şekli ortaya çıkar. Gerekli durumlarda işlem 3 ya da 6 ay sonra tekrarlanabilir.

Sarkma ve çatlaklar için ThermaCell

ThermaCell Radyofrekans teknolojisi ciltte toparlanma ve sıkılaşma sağlamanın yanı sıra hamilelik döneminde meydana gelen çatlakların hafifletilmesinde de kullanılır. Radyofrekans enerjisinin cilde zarar vermeden cilt altı tabakaya etki etmesini sağlayan ThermaCell teknolojisi, kollajen ve elastin üretimini destekler. ThermaCell Radyofrekans uygulaması çatlak tedavisi, toparlanma ve sıkılaşmanın dışında gözeneklerin sıkılaşması, aknelerin giderilmesi, sivilce izlerinin yok edilmesi gibi birçok alanda da etkilidir.

Doğum sonrası ameliyatsız estetik yöntemlerinden biri de AWT teknolojisidir. Selülitlerin giderilmesi, vücuttaki ödemlerin atılması, cildin sıkılaşması ve toparlanmasında etkili olan AWT teknolojisi ThermaCell ile birlikte uygulandığında memnuniyet verici sonuçlar alınmaktadır.

Sezaryen izleri için Thulium Lazer

Sezaryen yöntemiyle doğum yapmış anneler, Thulium Lazer yöntemiyle sezaryen izlerinden büyük ölçüde kurtulabilir. Thulium Lazer teknolojisi, derinin kontrollü olarak hasara uğratılması sonrasu cildin kendini yenilemesini sağlayan oldukça etkili bir yöntemdir. Thulium Lazer ile sadece ameliyat izleri değil ince kırışıklıklar, yara izleri de tedavi edilebilir ve cildin sıkılaşması sağlanır.

Doğum sonrası estetiğinde cerrahi işlemler

Hamilelik ve doğumun yol açtığı deformasyonlar ameliyatsız yöntemlerle istenen ölçüde yok edilemeyecek seviyedeyse, doğum sonrası estetik ameliyatları devreye girer. Bu kapsamda karın, kol ve bacaklarda germe işlemleri, meme büyütme, küçültme ve dikleştirme operasyonları, kalça estetiği, bel ve sırt bölgesini şekillendirmeye yönelik cerrahi girişimler yapılabilir.

Prof. Dr. Şükrü Yazar

 

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

 

Şükrü Yazar Klinik

www.sukruyazar.com

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 76
: 48
Kayıt tarihi
: 16.04.18
 
 

1992'de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Şükrü Yazar, Estetik, Plastik v..