Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '18

 
Kategori
Güncel
 

Domuz Eti Yiyormuş, Bazıları Gibi İnsan Eti Yemiyor Ya!

Domuz Eti Yiyormuş, Bazıları Gibi İnsan Eti Yemiyor Ya!
 

Canan Kaftancıoğlu'nun eşi domuz eti yiyormuş! CHP'nin İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun fikirleri ve farklı yaşam biçimine yönelik bilgiler peş peşe geliyor.

CHP'nin İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun fikirleri ve farklı yaşam biçimine yönelik bilgiler peş peşe geliyor.   Partisinin, açıktan açığa HDP'yle iş birliğini savunan CHP'lilerden olan Canan Kaftancıoğlu'nun, 15 Temmuz'da darbeyi durduran sivillere DEAŞ teröristi muamelesi yapmanın ve HDP'yle iş birliğini eleştirenlere 'gerzek' demenin yanı sıra oldukça farklı özellikleri bulunuyor. 

Kaynak //Gazete2023 (internet)

Velev ki doğru… Nolmuş domuz eti yemişse, belki inancı zayıf, belki hiç inanmıyor… Seksen milyon insan yaşıyor bu ülkede herkes sizin gibi olmak zorunda mı?

Ermeni soykırımını savunmuş deniliyor… Bu konuda o kadar çok farklı söylemler var ki hangisinin doğru olduğunu bilmiyoruz, işin doğrusu kafamız karışık. E kendisi de eleştirel bir kişiliğe sahipse biraz da cesur biri düşündüğünü söylemiştir.

Diğer iki konuda ise; 15 Temmuz’da darbeyi durduran sivillere DEAŞ teröristi muamelesi yapılamaz. Keza HDP’nin PKK ile organik bağları olduğu iddia ediliyor işbirliği olmaz ama halkın seçtiği partiyi de yok sayamazsın.

Hakkında dava falan açıldı görevinde kalır mı bilmiyorum,  bana göre CHP’ye devrimsel bir kan enjekte edildi. Sırf bu eksiklik yüzünden CHP’den uzaklaşan %5 civarında aşırı sol oy da CHP’ye gelecektir.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..