Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '18

 
Kategori
Güncel
 

30 Liraya Et Süt Kurumunun Sattığı Eti Almıyor, 50 Liraya Kasaptan Alıyor, Sonra da Et Pahalı Diyor

30 Liraya Et Süt Kurumunun Sattığı Eti Almıyor, 50 Liraya Kasaptan Alıyor, Sonra da Et Pahalı Diyor
 

Sorun insanımızda… Bu ülkenin insanlarını anlamıyorum. Ya kardeşim siz değil misiniz et pahalı diyen! Siz değil misiniz dünyanın her yerinde 20 liraya olan eti biz 50 liraya yiyoruz diyen!

Hem böyle diyorsun hem de yanı başında etin kilosu 30 liradan satılırken kasaptan kilosu 60 liraya et alıyorsun, kusura bakma yani sen bizimle dalga mı geçiyorsun!

Ne dediler sana köylüden karkas 12 liraya aldıkları eti 50 liraya satanlar? Bosnalı Müslümanların katilinin kestiği yenmez mi dediler? İthal et iyi değil mi dediler? Bizimkiler hayvan, onlar yayvan; bizimkiler ot yiyor onlar bit yiyor!

30 liraya ithal et almaman, 60 liraya kendisinden alman için tabii ki böyle diyecekler; uyuyorsun!

30 liraya Et Süt Kurumunun marketlerde sattığı et satılmıyor biliyor musun, alan yok! Sırf bu saçma sapan söylentiler yüzünden. Belki Allah bilir ya domuz eti bile demişlerdir.

30 liraya ver senden alayım, ithal et alırsam namerdim, ben istemez miyim ülkem kazansın! Ama çiftçiden 12 liraya aldığı eti 50 liraya satan adam kazanmasın kardeşim!

Ve bu ülkenin bilinçsiz insanları et yemesinler! Hem et pahalı diyorsun hem de ucuzu varken kasaptan pahalı et alıyorsun.

Onca ithalata rağmen et fiyatları düşmemiş, düşmez tabi bu insanlarla! Bu memleketin uyanıkları vallahi billahi iyi yapıyorlar, soyun anasını satayım! Toplumlar hak ettikleri şekilde yönetilirler!

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..