Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '12

 
Kategori
Aile
 

Dost Beykoz yazarının mutlu günü!

Dost Beykoz yazarının mutlu günü!
 

Kübra ve Yasin Yüce çiftinin nikah törenine AK partili vekillerde katıldı


Dost Beykoz Yazarı ve İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Yöneticilerinden Raif Öztürk’ün kızı Kübra Öztürk, yaklaşık 1 yıl önce nişanlandığı Yasin Yüce ile evlendi.
 

Üsküdar Nikah Dairesindeki törene katılan çok sayıda siyasi arasında Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te vardı.
 
Raif Öztürk, hem hüzünlüydü, hem mutlu
 
Saat 19:30’da başlayan nikah töreni için; kızlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan A. Raif Öztürk ve İncilay Öztürk çifti ve oğullarının mürüvvetini görmenin heyecanını yaşayan Hasan Yüce ve Hayriye Yüce çiftinin nikah dairesinin kapısında karşıladığı isimler arasında, AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Metin Külünk, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Prof. Dr. Faris Kaya, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş gibi isimler vardı.
 
Yoğun katılım nedeniyle 10 dakika gecikmeli başlayan ve konukların bir çoğunun salona giremediği nikâh merasiminde çiftlerin nikâh şahitliklerini yine protokol üyeleri yaparken, nikâhı ise Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen kıydı.
 
Nikâh sonrası bir konuşma yaparak gençlere bazı tavsiyelerde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, evlilik cüzdanını çiftlere verdi. Hayatın yükünü birlikte taşıyacakları için cüzdanı çiftlere verdiğini söyleyen Vekil Uçma, her iki aileyi de tebrik etti.
 
Nikah merasiminin ardından yeni çiftlere hediye vermek isteyen davetliler dakikalarca kuyrukta beklemek zorunda kalırken, bu izdiham tam bir saat süre ile devam etti. 21.30’da biten hediye merasimi sonrası yeni çiftler tekne ile Boğaz turuna çıktı…. Çiftlere boğaz turunda her iki ailenin yakınları da eşlik etti.
 
 
 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..