Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Adem Güngör/FETHİYE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ

http://blog.milliyet.com.tr/ademgungor

13 Mayıs '10

 
Kategori
Mizah
 

Dügün davetiyesi

Dügün davetiyesi
 

Fethiye'de Düğün Başlıyor


Fethiye'de yapılacak olan düğünümüze Dünya'nın her yerinden yoğun bir medya ilgisi var.

Milliyet Blog'dan Düğünümüze Katılacak Olan Yazarlarımızın İsim Listesi

1-Müesser Saka

2-İlyas Bayram

3- Neşe Evrim

4-Nihal Çalgın

5-Vildan Çalgın

6-Hatice Atalay

7-Beran Uzer

8-Vildan Taşçı

9-Nihat Yıldız

10-Derin Mavi

Fethiye’de turizmcilik yapan Enver Yalçın, tesislerine müşteri çekebilmek için farklı bir organizasyon tertipledi. Türk adet ve gelenekleriyle pek de uyuşmayan organizasyon ile Enver Yalçın, Linda ve Duman adını verdiği eşeklerini evlendirme kararı aldı. Onlar için kına ve düğün yapmayı da düşünen Yalçın, 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek düğün için bir de davetiye bastırdı. Yalçın düğün yapmayı düşündüğü eşeklerle birlikte Salı Pazarı’nda 3 bin adet bastırdığı davetiyeleri dağıtmaya başladı. Vatandaşlara tek tek davetiye veren Yalçın beraberinde getirdiği turistlerle birlikte herkesi düğüne davet etti. Bazı vatandaşlar olup biteni gülerek izlerken bazı vatandaşlar ise tepki gösterdi. Yapılanı rezalet olarak değerlendiren bir vatandaş tepkisini organizasyon ekibine bağırarak gösterdi. Düğün davetiyesi alan bir vatandaş ise düğünün eşekler arasında yaptırılacağını gazetecilerden öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

Amacının Fethiye’ye turist çekmek olduğunu belirten Enver Yalçın, düğün için İngiltere’den misafirlerin geleceğini söyledi. Yaklaşık 15 bin kişinin düğüne katılmasını beklediklerini ifade eden Yalçın, düğün için jandarma ve polisten izin aldıklarını açıkladı.

Öte yandan eşeklerle birlikte pazarı gezen Enver Yalçın’a zabıta ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen Fethiye Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Korkmaz, Yalçın’ı pazardan çıkması konusunda uyardı. Pazar alanının zaten sıkışık olduğunu kendisinin eşeklerle bu sıkışıklığı daha da artırdığını söyleyen Korkmaz, Enver Yalçın’ın eşeklerinin birilerine zararvermesinden endişe ettiğini belirtti. Bunun üzerine Enver Yalçın eşeklerle birlikte pazardan ayrıldı.

 
Toplam blog
: 320
: 1741
Kayıt tarihi
: 16.04.09
 
 

Muğla Fethiye doğumluyum. Sanat okulu elektrik bölümü mezunuyum. Tarih ve Kültüre çok önem veriyo..