Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Adem Güngör/FETHİYE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ

http://blog.milliyet.com.tr/ademgungor

Muğla Fethiye doğumluyum. Sanat okulu elektrik bölümü mezunuyum. Tarih ve Kültüre çok önem veriyorum. Fetav Kültür Komisyonu Üyesi olarak. Kendi çapımda araştırmacıyım. Resim çekmek, seyahat etmek, gittiğim yerlerin tarihçesini gelenek göreneklerini ve türkü öykülerini araştırmaktayım. Türkmen soyundanım. Kuman Kıpçaklar B..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dan dan dan, çekilin yoldan, geldi "Blogman". Kadifedendir kesesi, blog'lardan gelir sesi,

hoop hooop durun bakalım beni unutmayın haa Muzaffer bey,ben yıkılmadım ayaktayım ve emrinize amadeyim saygılarımla...

24 Ocak 2015 20:25
Bayram Çorbası

Fatma Hanım,öncelikle bayramınızı kutluyorum. Bu güzel çorba tarifinize de ayrıca teşekkür ederim. Kurban bayramı gelince insanlar birden et ve Sakatat türlerine yükleniyorlar. Tligıresit, Kollestrol nedir demeden midelerine indiriyorlar. Sağlık açısından bakılırsa çorbanızın önemi benim için çok önem arzediyor. Saygılarımla...

05 Ekim 2014 12:01
Madenlerdeki kader üstüne...

....ONLARIN DA UMUTLARI VARDI...!!!Çocukları vardı...eşi vardı onu seven... sevdiceği vardı...Kara kömürü kazarken onları düşünüyordu belki...!!Yarın bir güzelliği yaşayacaklardı kim bilir ...heyecan vardı yüreğinde...Ama olmadı...çıkamadı yerin altından...sevenlerini yalnız bıraktı..Ve bizleri üzdüler...kahrolduk....onların ailelerinin yerine koyduk kendimizi....Ne büyük acı ALLAHIM...!!! öZEL BİR OCAKMIŞ...DAHA ÇOK KAZANMA HIRSIMI ACABA BU OLAYIN SEBEBİ...?Bunu düşünmeden edemiyor insan...ne diyelim yaradan onları cennetine kabul etsin...uyuyamıyacağım bugün...yüreğim yanıyor...hemde çok arkadaşlarım...sizler gibi...!!!

14 Mayıs 2014 10:20
 
Toplam blog
: 320
: 1741
Kayıt tarihi
: 16.04.09