Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '16

 
Kategori
Dünya
 

Dünya lideri arıyorsanız eğer, İsrail semalarına doğru çevirin kafalarınızı.

Dünya lideri arıyorsanız eğer, İsrail semalarına doğru çevirin kafalarınızı.
 

İsrail 'Davut Sapanı' füze savunma sistemini kurmaya başladı.


İsrail 'Davut Sapanı' füze savunma sistemini kurmaya başladı.
 
İsrail'in, Davut Sapanı adlı yeni orta menzilli füze savunma sistemlerini hava üslerine kurmaya başladığı bildirildi.
 
İsrail Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Davut Sapanı adlı füze savunma sisteminin "mevcut ve gelecek tehlikelere karşı sivillere daha etkin bir şekilde koruma imkanı sağlayacağı" ifade edildi. Sistemin kurulma sürecinin birkaç hafta alacağı belirtildi. 
 
İsrail'in Rafael Gelişmiş Savunma Sistemleri ve Amerikan kökenli Raytheon şirketleri tarafından geliştirilen Davut Sapanı, 70 ve 300 kilometre arasındaki füzeleri havada engellemek için dizayn edildi. 
 
İsrail'in halihazırda sahip olduğu Demir Kubbe savunma sistemi kısa menzilli füzelere karşı kullanılıyor. İsrail ayrıca Ok (Arrow) adı verilen uzun menzilli füzelere karşı kullanılabilecek füze savunma sistemlerine de sahip. 
Kısa menzilli füze savunma sisteminin Gazze'den gelebilecek roketlere, orta menzilli savunma sistemin Hizbullah'ın atabileceği füzelere, uzun menzilli sistemin de İran'dan gelebilecek tehditlere karşı kullanılma amacı taşıdığı belirtiliyor. 
Alıntı
 
Gerçek dünya lideri arıyorsanız eğer dönüp İsrail’e bakın. Üzerimize sınırdan füze atan insanlar/teröristler/ülkeler var. Her ne kadar sevmesek de, onaylamasak da vs. Her şeyi milleti/ülkesi/halkı için yapıyor. 
 
Vatandaşını korumak İsrail hükümetinin birinci görevi. Hükümeti de yasalarının ilk kuralına sonuna kadar uyuyor. Düşünün, İsrail sadece bir vatandaşı için dünyayı ayağa kaldırıp, yakan, yıkan bir devlet. Öncelikleri önce kendileri. Onun için bu bir başarıdır.
 
Bilim ve bilim adamlarımız olsa idi biz de yapardık. Vardılar/Varlar. Ama olanları bir şekil de pasifize ettiler/yok ettiler.
Nasıl mı? 
Böyle işte, 2000 yılında füze sistemi ile ilgili tasarım çalışmaları başlamıştı ve ilerlemişti. Bu çalışmalar durduruldu. Eğer durdurulmuş olmasaydı şimdi 40 km menzilli top atışlarına muhtaç olmazdık!/kalmazdık. Ekileni biçiyoruz.
 
İsrail için hap kadar bir ülke görüntüsü yanıltısını bir türlü atamadı müslümanlar/araplar/islam dünyası.
 
Araplar karadan yürüyüş ile İsrail'i yok etmeyi denediler. 
1948 yılında yedi tane Arap Ülkesi birleşip, muazzam bir kalabalıkla İsrail’e saldırdılar. Savaş sadece ve sadece 6 gün sürdü. Bütün arap orduları darma duman oldular. İsrail ordusu bir elin parmakları kadar bile kayıp vermedi.
 
ABD, RUSYA, AVRUPA VS. değil, DÜNYA'YA HÜKÜM EDEN ve DÜNYA İNSANLARI ve ÜLKELERİNDEN nefret eden tek ülke İSRAİL'DİR.
(Rothschild ailesi (Rothschild Hanedanı, ya da kısaca Rothschildler))
 
FİL'İN KORKTUĞU TEK ŞEY FAREDİR. BUNU UNUTMAMAK DA FAYDA VAR.
FİL, FARE HİKAYESİ (MASALI) GERÇEK HAYATTAN ALINTIDIR.
 
HÜLYA ÇAKICI
 
Toplam blog
: 822
: 574
Kayıt tarihi
: 19.12.15
 
 

Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi ve..