Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '09

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Dünyanın 1 numaralı lideri Mustafa Kemal Atatürk

Dünyanın 1 numaralı lideri Mustafa Kemal Atatürk
 

http://www.ataturksitesi.com EDİTÖRÜ ÖNER SAMANLI


Değerli Öğrenciler ve Öğretmenler
Değerli Blog Yazarları

BİLİNDİĞİ ÜZERE, SON GÜNLERDE, BÜYÜK ÖNDERİMİZ,
CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E karşı sinsi ve hain gizil düşmanlıklar lobileri, faaliyetlerini hızla sürdürmektedir.

Özellikle Aydınlarımıza karşı yürütülen sindirme politikalarının ardında, Atatürk'ün Türkiye'mize kazandırdığı en büyük değer olan LAİKLİĞİMİZE karşıcılık yatmaktadır.

Bu karşıcılığın arkasında ise, Dünyanın Şeriatla yönetilen tüm ülkeleri var olup, onların gizil örgütleri ise daima görev başındadırlar.

Ülkemizde de, özellikle Hilıafet özlemcileri tekke ve zaviyelerin tekrar açılması özlemlisi olanlar bunların yegane destekçileridir.

Bu süreçte " SÖZDE DEĞİL ÖZDE ATATÜRKÇÜ" OLUNMALIDIR.
Bu süreçte "ROZETTE DEĞİL YÜREKTE ATATÜRKÇÜ " OLUNMALIDIR.

Bu süreçte ve bundan sonraki süreçlerde 1923 Cumhuriyetimizin temel prensiplerinin korunabilmesi ve kollanabilmesi gayesinden asla ödün verilmemelidir.


SEVGİLİ OKURLAR, BUGÜNLER ATATÜRK'ÜN NUTUK ADLI YAPITINI TEKRAR TEKRAR OKUNMASININ TAM ZAMANIDIR....

SEVGİLİ OKURLAR GENÇLERİMİZE, ŞEHİT KANLARIYLA SULANMIŞ BU TOPRAKLAR İÇİN CANLARINI VEREN ATALARIMIZIN "TÜRK GENÇLİĞİ" BİLİNCİ VE SORUMLULUĞU ÖĞRETİLMELİDİR.

Gençlerimizin, Atamızın söylev ve demeçlerini öğrenmeleri, özellikle BURSA SÖYLEVİ çok dikkatlice okunmalı ve sorumluluk bilinci olarak hafızalara kayıt edilmelidir.

TAMI TAMINA 12 YIL OLDU, TÜM KİŞİSEL ÇABALARIMLA HİÇBİR MADDİ VE MANEVİ DEVLET VE KURUM DESTEĞİ ALMAKSIZIN (ZATEN BULAMADIM DA) AYAKTA TUTMAKTA OLDUĞUM ATATÜRK SİTESİNİ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYEBİLEN HERKESE ARMAĞAN ETTİM.

Dünyanın En Kapsamlı Atatürk Bilgi Ve Belge Bankası, http://www.ataturksitesi.com veya http://www.ataturksitesi.net, ulusumuzun yetiştirdiği büyük önder, büyük asker, büyük devlet adamı, Dünyanın En Büyük Lideri Mustafa Kemal Atatürk Hakkında en detaylı bilgilerin, fotoğrafların, videoların ve öğretmenler ile öğrencilerin aradıkları yazı, şiir vb. tüm içeriğin internet adresi olarak yayındadır.
Türk Gençliğine Armağan Edilen En Mükemmel Web Sitelerinden Birisi olarak yayında bulunan bu sitenin, Atatürk Gençliğinin bilgisayarlarında daima açılış sayfası olarak yer almasını arzuluyorum.
Ey Türk Gençliği Birinci vazifen Türk Cumhuriyetini yüzyıllarca yaşatmaktır diyerek bizlere önemli bir sorumluluk bırakan, Atatürk'ümüzün beklentilerinde bir Türk Gençliği olarak siteyi ziyaret etmenizi, üye olmanızı önemle salık veriyorum.
Siteye özellikle web tasarımı ile uğraşan arkadaşlarımızın siteyi geliştirici destekler verebilmeleri beni çok mutlu edecektir.
Site hakkındaki görüş ve önerilerinizi blogumuzda yorumlayabilirsiniz,
Ne Mutlu Türküm Diyene
ÖNER SAMANLI

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
GAZETECİ VE YAZAR
SİTE EDİTÖRÜ
"TÜKORDER"
TÜKETİCİYİ KORUMA VE BİLİNÇLENDİRME DERNEĞİ
GENEL BAŞKANI

onersamanli@hotmail.com

 
Toplam blog
: 295
: 3087
Kayıt tarihi
: 22.08.08
 
 

Prof.Dr. Öner Samanlı, yıllarını eğitim ve öğretim faaliyetlerine adamış, birçok bilimsel makalen..