Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '09

     
    Kategori
    Uzay
     

    Dünyanın sonuna dair bir hipotez

    Dünyanın sonuna dair bir hipotez
     

    KIYAMETİN TARİHİ

    Bildiğimiz gibi kıyametin tam tarihi bilinemiyor. Ancak benim yaptığım araştırmalar ve birleştirdiğim bulgular sonucunda aşağıdaki hipotezi ortaya atıyorum.

    Kıyametin gerçekleşeceği yıl 2012 yılıdır. Şimdi bununla ilgili destekleyici bilgileri açıklayacağım.

    KANITLAR:


    1) Mayalar

    Milattan önce yaşamış olan bu uygarlık Güney Amerika’da varlığını sürdürmüştü. Nereden geldikleri ve bir anda nereye kayboldukları bilinmeyen bu insanlar bilimde o zamanlar inanılmaz ilerideydiler. Öyle ki, ta o zamandan güneş sistemini nasıl oluyorsa doğru bir biçimde resmetmişlerdi. Astroloji ve uzay bilimlerinde çok ileriydiler.

    Daha önce 4 insanlık çağının yaşadığını ve bunun 5.insanlık çağı olduğunu iddia eden Mayalar’ın kehanetlerine göre 21 Aralık 2012 günü çok önemli. Bu gün 5.insanlık çağının son günü, aynı zamanda Maya Takviminin de son günü. Büyük bir tufanla gelecek olan bu sonun ipuçlarını ise bilim adamlarına göre iklimsel değişimler sayesinde şimdiden gözlemleyebiliyoruz. "Beşinci kutupsal kayma" olarak adlandırılan bu değişimde daha önceki değişimlerde olduğu gibi yine kutupların manyetik alanının değişmesiyle meydana geleceğini söyleyen Sınır Ötesi Yayınları'nın Genel Yayın Yönetmeni Ergun Candan, dünyadaki iklimlerin değişimini de buna bağlıyor. Candan, "Kutuplar yer veya açı değiştirdiğinde kutuplarda buzlar eriyor. Kaldı ki, küresel ısınma sonucu şu anda Kuzey Kutbu'ndaki buzullar zaten erimeye başlamış durumda. Mayalar'a göre de daha önce yaşanan dört çağda tıpkı bu şekilde sona erdi" diyor.

    Dünyanın en az dört kez kutupsal kayma (kuzey ve güney kutbu) yaşadığı bilimsel verilerle kanıtlandı. En son Discovery kanalında dünyanın manyetik alanının belirli periyotlarla nasıl değiştiğini bilimsel çevreler açıkladı. Hatta bilgisayar ekranındaki üç boyutlu animasyonlarla gösterimi yapıldı. Şu anda dünyanın manyetik alanında muazzam bir değişim var. Bunun da en büyük nedeni güneşte meydana gelen değişimler. İlginç olan Mayalar bunu biliyordu. Konunun bir diğer yanı da Mayalar'ın bununla da yetinmeyip, gelecekte tüm insanlığı etkileyecek trajediyi bizlere şifreli bir şekilde duyurmuş olmalarıdır. Bu şifreye göre dünya için 2012 yılı çok önemli.

    2) Marduk

    Esrarengiz bir gezegen olan Marduk gezegeni yörüngesinin çok uzun olması sebebiyle 3661 yılda bir dünyamızın yörüngesini ziyaret ediyor. Her ziyaretinde dünyada felaketler ve büyük tufanlar meydana geliyor. Kimi kesim tarafından Tanrıların Gezegeni olarak tanımlanan bu cisim en son ziyaretini M.Ö 1649 yılında gerçekleştirmiş. Bu ziyaretinde Thera yanardağında inanılmaz bir patlama meydana gelmişti. Marduk’un gelişi Sümerler zamanında da kanıtlanmış. Mağara duvarlarına bu gezegenin resmi çizilmiş. Gezegenin neden olduğu en büyük felaket 13 bin yıl önceki Nuh Tufanı'ydı. Benzeri olabilir. Hititler ve Asurlar Marduk'u kil tabletlere resmetti. O tabletler İstanbul'daki müzelerde. Bu konu hakkında ilk bilgi sahibi olan Sümerlerdi. Ayrıca Babiller, Hititler ve Asurlular gezegenden haberdarlardı. Sümerler gezegeni 'Nibiru' Babiller ise tanrıların ismi olan 'Marduk' olarak adlandırdılar. Mısır ve Filistin'de gezegen 'kanatlı yuvarlak' olarak tarif ediliyor. İstanbul ve Ankara'daki arkeoloji müzelerini gezenler, yüzlerce yıllık birçok yapıt üzerinde bu sembolü görebilirler.

    Şimdi sıkı durun; Marduk’un geliş tarihi 14 Aralık 2012.

    3) Manyetik Enerji Fırtınası

    Bilim adamları 153 yıl önce hayatı felç eden güneş fırtınasının bir benzerinin Kuzey Amerika ve Avrupa'yı 2012 Eylül'ünde vuracağını tespit etti. 1859 yılının 1 Eylül'ünde güneşten gelen anormal manyetik enerji nedeniyle telgraf sistemleri tamamen çökmüştü. Ancak bu kez etki çok daha vahim olacak. Uzmanlara göre benzer bir enerjinin dünyayı vurması durumunda TV, radyo yayınları tamamen kesilecek, elektrik sistemi tamamen devre dışı kalacak, cep telefon şebekeleri çökecek, sular kesilecek, GPS sistemi çalışmayacak.

    Uzmanlara göre güneşten gelecek anormal enerji 1859 yılında gecenin saat 02:00'sinde gündüz gibi dünyanın aydınlanmasına sebep olmuştu. Hatta o dönemde yaşayan kişiler bu durumu, "O kadar aydınlıktı ki gece sokağa çıkıp gazete okumak bile mümkündü" diye tanımlıyor. Şimdi aynı şokun yaşanması durumunda elektrik şebekelerine milyonlarca watt'lık yüklenme olacak. Bu da birçok ülkede şebekenin tamamen erimesi anlamına geliyor. Yani bazı ülkelerde elektrik hatlarını tamamen yenilemek gerekecek. Elektrik olmayınca kanalizasyon ve su sistemleri de çökecek. Birkaç gün içinde musluklardan su akmamaya başlayacak. Üretim duracak. Süpermarket rafları tamamen boşalacak. Tam bir kaos yaşanmaya başlanacak.

    4) Kur’an-ı Kerim

    Kur’an-ı Kerim’e göre kıyamet alametlerinden 2 tanesi şöyle:

    -Kıyamet Cuma günü gerçekleşecek.

    -Güneş Batı’dan doğacak, Doğu’dan batacak.

    VERİLERİN TOPLANMASI


    Şimdi verilerimize bir bakalım:

    · 14 Aralık 2012 günü Marduk gezegeni dünyamızı ziyaret edecek. Daha önce de manyetik alandaki değişimlere sebep olan ve büyük felaketlere yol açan bu gezegenin dünyanın yörüngesini değiştirme ihtimali var. Yörünge değişirse dünyanın kutupları kayacak, belki de dünya ters dönecek ve güney kutbu kuzey kutbu olacak.

    · Mayalar’ın söz ettiği 5.insanlık çağının sonu kutupsal kaymadan dolayı oluşacak. Kutupsal kaymanın daha önce 4 defa yaşandığı bilimsel olarak kanıtlandı. Mayalar’a göre insanlık çağının son günü 21 Aralık 2012 Cuma.

    · Kur’an-ı Kerim’e göre kıyamet günü bir Cuma günü olacak. 21 Aralık 2012 günü cumaya denk geliyor. Ayrıca güneşin batıdan doğacağından söz ediyor. Kutupsal kayma gerçekleşir ve kuzey kutbu güney kutbuna dönüşürse güneş gerçekten de batıdan doğacak!!

    Tüm bunlar benim derlediğim ve ortaya attığım görüşlerdir. Göreceksiniz tüm bu olaylar gerçekleşecek. Kıyamet tarihini elbette yalnızca Allah bilebilir ancak bu bir süreçtir ve bunu akla sahip olan biz insanlar izleyebilir ve takip edebiliriz.

    Moralinizi bozmayın, hayatınızı normal bir şekilde yaşamaya devam edin. Nasıl olsa kıyamet kopacak diye de aşırı davranışlarda bulunmayın.


     
    Toplam blog
    : 1
    : 2437
    Kayıt tarihi
    : 20.04.09
     
     

    Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğrencisiyim. Bu sene mezun oluyorum. İlgi alanları..