- Kategori
- Projeler
Dursunbey Projelerini masaya yatırdı.

Dursunbey Projelerini Masaya Yatırdı.
Dursunbey Kaymakamı Yaşar AKSANYAR başkanlığında Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında kurumlar projelerini tartışmaya açtı.
GMKA tarafından geçtiğimiz günlerde ilçede yapılan Çalıştay sırasında genel sekreter Mustafa GÜNDOĞAN, Kalkınma ajanslarına bölgesel planlamaları yapma görevi verildiğini hatırlatmış ve Ülkemizin nasıl bir 2023 vizyonu varsa bölgemizin de bir vizyonu olmalı diyerek Dursunbey’in projelerini beklediklerinin altını çizmişti.
Dursunbey Kaymakamlığı bugün Öğretmenevi toplantı salonunda projeleri değerlendirmek, bu projeleri tartışmaya açarak en doğru ve kabul edilebilir projelerin Dursunbey’in gelişimine katkı sağlaması adına GMKA’ya sunmak için bir toplantı yaptı.
Toplantı sırasında kurumlar hazırlamış oldukları projeleri salonda bulunanların takdirine sunarken, projelerin mahiyeti, kabul edilebilirliği ve bu projelere ne gibi katkıda bulunulabilir konuları değerlendirildi.
Alışılmışın dışında bir sunum yapılmasını sağlayan Kaymakam AKSANYAR, bir yandan projeler anlatılırken diğer yandan salonda bulunanların sunum sırasında konuşmayı keserek merak edilen konuları ve öngörülerini anlatmalarını sağladı.
Birbirinden değerli projeler görücüye çıkarken, projelerin eksiklikleri, projelere nasıl katkıda bulunabilinir, projelerin hayata geçmesi ile Dursunbey'e nasıl bir katkı sağlanır konularında fikir alışverişinde bulunulurken, ortaya çıkan projelerin tamamı kabul edilmesede Dursunbey proje yapmayı öğrenme konusunda önemli bir adım atmış olacak.