Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Düşüncelerinizi ifade ederken ''özgür'' olun

Düşüncelerinizi ifade ederken ''özgür'' olun
 

Düşüncelerinizi ifade ederken ''Özgür'' olun


Hayatta çok farklı olaylar olsa da bazı insanların bu olayları anlamakta güçlük çekiyor.İnsanları hayvanlardan ayıran en büyük özellik akıldır.Akıl olmasına akıl ama düşünmezse ne işe yarar turşu mu? yapalım yani neyse insanlar sırf kendi istekleri ve kendi düşüncelerini neden bir tarafa bakarak söyler? Korku mu var? Yoksa ezber mi? Yoksa utanıyor musunuz? insanlar kendi düşüncelerini söylemekte tabi özğür ama terbiye adı altında bir cümlede terbiye yoksa cümle güzel de olsa kötü anlaşılır bu da sizi kötü yapar.
 
İnsanların her an her zaman düşünmesi gerekir.Yemek  yerken, Su içerken vb. olayları yapması için düşünmesi yeter eee o zaman neden sözlerimiz bizim düşüncelerimizi yansıtmıyor.Şimdi bir arkadaşınızla bir tartışma ortamına girdiğinizde ona kendi fikir ve kaynaklarınızla neden sözlerinizi söylemiyorsunuz? Söylüyorsanız neden sadece bir kaynaktan söylüyorsunuz? Kaynaklarınız ne kadar eskide olsa fikirleriniz hep tazedir.Onları siz karıştırıp ve aynı zamanla toplamanız gerekir.
 
İnsan her zaman en iyisini düşünür.Bu benim fikrim! Düşüncemizi eğer kendi eviniz de söylüyorsanız bu düşünce sadece ev halkını ilğisini çeker.Ev halkı ile kalmayın artık düşüncenizi rahat paylaşmak için Forum ve Sosyal medya siteleri var.
 
Forumlar: Forumlar insanların düşüncelerini en iyi ifade eden şeydir.Bir insan bir konu açar ve o konu üzerinden tartışma ve en sonunda da aynı düşüncelere varılır.Bu da benim en çok sevdiğim yanıdır.
 
Sosyal medya siteleri: Tabi şu anda en etkili paylaşım siteler de var.Tabi zaten bunlara kayıtlısınızdır.(Facebook,Twitter vb.)
 
Hakaret etmeye vb. kötü şeyleri yapmaya hiç de gerek yok biz insanız konuşa konuşa anlaşmamız gerekir.Eğer o anda anlaşma sağlanamıyorsa diğer gün sağlanır ama mutlaka sağlanır.Birbirimizi kırmaya birbirimi üzmeye gerek yok üç günlük dünya be kardeşim sonra da keşke demeyin keşkeler geçmişi geri getirmiyor.
 
 
 
Toplam blog
: 12
: 492
Kayıt tarihi
: 05.02.14
 
 

Önceliklerimizin üst kısmında “prestij” kavramı yer almaktadır. Tüm çalışmalarımızı, prestij ..