Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1979 İzmir doğumlu. Yazı çalışmalarına 1997-1998 yılları arasında özel bir radyoda reklam metin yazarlığı ile başladı. 1998'den 2006'ya kadar çalışmalarını amatör olarak sürdürdü. 2007 yılında TRT Radyolarının açmış olduğu “80. Yıl Radyo Oyunları Yarışması için yazmış olduğu “SELANİK'TEN BUCA'YA isimli oyunuyla Arkası Yarı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İzmirli yazarların başarısı!

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Ali bey. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum. İzmir'li yazarların yarışmadaki başarısı hepimizin göğsünü kabarttı gerçekten. Bir kez daha sanatla dolu bir şehirde yaşamaktan ve İzmir'li olmaktan onur duydum. Başarılarınız daim olsun efendim..

07 Mart 2010 18:15
Ömer Seyfettin Öykü Yarışması

Öncelikle sizi canı gönülden tebrik ederim. Yarışmada bolca İzmir'li görmek beni çok mutlu etti. Dün akşam yapılan ödül törenine katılım neredeyse izdiham derecesindeydi. Gönen Belediyesi bizi mükemmel ağırladı ve organizasyonu düzenleyenlerin içten ve misafirperver tavrı kendimizi evimizde hissetmemize neden oldu. Katıldığım diğer ödül törenlerine göre çok iyi organize edilmiş bir tören olduğunu söyleyebilirim. Organizasyonda emeği geçen herkese sizin vasıtanızla bir kez daha teşekkür etmiş olayım. Başarılarınız devamını ve çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim Ali bey.

07 Mart 2010 17:51
 
Toplam blog
: 2
: 1427
Kayıt tarihi
: 07.03.10