Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '13

 
Kategori
Futbol
 

Eksik Kartal Elazığ’ı Parçaladı

Eksik Kartal Elazığ’ı Parçaladı
 

 

Beşiktaş, Elazığspor karşısına sakat ve cezalı futbolcularından dolayı oldukça eksik bir kadroyla çıktı.

İsmail Köybaşı ve Uğur Boral’ın uzun zaman sonra forma giydikleri Beşiktaş, maça tutuk başladı. Bununla birlikte siyah- beyazlılar 22.dakikada Uğur Boral’ın kullandığı güzel köşe vuruşunda kaleci Zülküf’ün hatalı çıkışı sonucu Sivok ile 1-0 öne geçtiler.

Ancak Beşiktaş’ın üstünlüğü kısa sürdü. Elazığspor 29.dakikada ders olarak gösterilebilecek bir gol attı.

Bu golden sonra bir süre daha Beşiktaş’ın tutukluğu devam etti. Fakat yaklaşık 35.dakikadan sonra Beşiktaş’a sanki sihirli bir el değdi. Siyah- beyazlılar bu dakikadan sonra rakip kalede müthiş bir baskı kurdular. Devrenin sonuna kadar da iştahlı ve mükemmel futbollarını sürdürdüler.

Beşiktaş ikinci yarıya sanki hiç ara verilmemiş gibi başladı ve son zamanların tartışılan ismi Holosko, başlama düdüğünün ardından Kara Kartal’ı 2-1 öne geçiren golü attı.

Beşiktaş bu golden sonra da hiç gerilemedi. Golü düşünen ve oyunu rakip kaleye yıkan yine siyah- beyazlılardı. Nitekim bunun sonucunda goller devam etti ve Beşiktaş ihtiyacı olan galibiyete güzel bir oyun ve dört golle ulaşmış oldu.

Beşiktaş açısından en çok dikkat çekecek nokta as futbolcuların yokluğunda pek göz önünde bulunmayan futbolcuların müthiş bir mücadele örneği sergileyerek maçı kazanmaları oldu. Ayrıca Beşiktaş’ın ikinci yarılarda oyundan düşme hastalığını bu kadro yaşatmadı. Aksine, ikinci yarı daha da şahlandı. Bilic’in önümüzdeki maç bu galip kadroyla devam edip etmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Futbolsever olarak hepimizi sevindiren nokta İsmail Köybaşı ve Uğur Boral’ın sahalara dönüşü oldu. Özellikle Uğur Boral müthiş bir dönüş yaptı. Aynı şekilde bu sezonun suskun ismi Holosko, iki gol bir asistle gecenin yıldızlaşan bir diğer ismi oldu.

Aslında Beşiktaş’ta özellikle 35.dakikadan sonra her şey çok güzeldi. Taraftarlar da böyle bir Beşiktaş’ı özlemişlerdi.

Elazığspor Beşiktaş’a rakip olmadı. Gakkoş, devre arasında doğru takviyeler yapmazsa bu ligde kalamaz.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..