Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '13

 
Kategori
Güncel
 

Elbette tarih bir bün yargılayacak

Elbette tarih bir bün yargılayacak
 

Türkiye gündem değiştirmeden 2 farklı şerit de doludizgin ayrışmaya koşuyor.  
 
Çim pistte koşan taylarla, kum pistte koşan taylar aynı gözlükle, aynı pencereden baktığı halde, önündeki kulvarı zıt istikamette koşarak, yarışı aynı finiş çizgisinde bitirebileceğini zannediyor.
 
Fuat Keyman Milliyet gazetesinde yayımlanan 20 Kasım 13 tarihli yazısına,  “Diyarbakır buluşması, gerçekten, Başbakan Erdoğan’ın nitelediği gibi tarihi oldu.” cümlesi ile girmiş!
 
Yazının geri kalan bölümünü okumadan aklıma “durdurun dünyayı, yağcılarda inecek var” özlü sözü düşüverdi.
 
Yağcılarda inecek olanların övgü ile bahsettiği Diyarbakır buluşması, Barzani için tarihi bir gün ki 3 bavul dolusu kese kese altın dağıttı.
 
PKK ve yandaşları için elbette zafer elde edilen tarih ötesi, hayal bile etmedikleri bir gün!
 
Hürriyet gazetesinde yayımlanan Baydemir -Barzani görüşmesini okumadınız mı?
 
O buluşmada Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir, Mesud Barzani’yi “Sayın başkan kuzey Kürdistan’a hoşgeldin” diye karşılamış”!(Hürriyet)
 
Gözünüz aydın! Türkiye’nin Misakı Milli sınırları içinde de bir Kürdistan’ı var!
 
Yağdanlıkların yere göğe sığdıramadığı Erdoğan’ın tarih dediği şey bu cüret, bu ayrışma.
 
Tırak içindeki “Barzani Türkiye'de parti kuracak, Leyla Zana da katılacak'” haberi de 20.11.13 tarihli radikal gazetesi gündemine manşet olarak düştü.
 
Bakın haberin  girişine “Geçtiğimiz hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Diyarbakır'a gelen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin partisi olan Kürdistan Demokrat Partisi'nin Türkiye'de de kurulacağı iddia edildi.” diyor.
 
Beğendiniz mi?
 
Elbette Türkiye gündemine damgasını vuran haber ve yorum tırnak içinde özetlediğim haberlerle sınırlı değil!
 
Şayet art niyetli değilseniz, yüreğiniz vatan için çarpıyorsa; Vatanı canınızdan aziz bilip uğrunda gözünüzü kırpmadan can verebilirim diyorsanız Erdoğan’ın Diyarbakır buluşması tarih falan değil, PKK’ya kayıtsız şartsız teslimiyettir.
 
Bir adım sonra da misakı milli sınırlarının değişeceği sinyalidir. Diyarbakır buluşması emperyalist devletlerin ekmeğine sürülen yağ , Türk Milletinin aşına  katılan "ağu"- zehirdir !
 
Hezimeti Türk Milletine zafer gibi servis edenleri, tarih bir gün mutlaka yargılayacaktır.
 
 
Toplam blog
: 380
: 438
Kayıt tarihi
: 27.08.07
 
 

Karanlığın düşmanı Işık! Gecenin zifiri karanlığı, şafak sökerken yerini, ufukta yükselen Güneş Işı..