Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Karanlığın düşmanı Işık! Gecenin zifiri karanlığı, şafak sökerken yerini, ufukta yükselen Güneş Işığına terk eder. Zaman ilerledikçe güneş ufukta yükselir, Gölge önce uzun Öğle vakti Boyun kadar kısalır. Güneşin doğuşunu, gölgenin uzayıp kısalmasını izlemek, ayrı bir haz verir derin derin düşündürür insanı. Güneş doğarken uyanı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Tüm Önerilerim »
Kırkyıllık Rüzgâr

Şiir'de yeni bir çığır Hecesiz vezinsiz, Kalp atışlarını Nabza bakmasanız da duyarsınız.

27 Nisan 2015 16:17
Kuru Fasulye 13,5 lira

Nizamettin Bey Merhaba! "Kuru Fasulye 13,5 lira" başlığı ile yayımladığınız yazınızı keyifle okudum. "Bu Fasulye 7,5 lira" türküsünün popüler olduğu dönemlerde ben ortaokul öğrencisiydim. Herkesin dilinde, her düğünde çalıp söylenen, parmak şaklatıp, gerdan kırılarak göbek atılan bir oyun havası olarak çalınıp söylenirdi. Şimdi 13,5 lira oldu lakin kimse kuru fasulye 13,5 lira demiyor. Tayyip efendini Ayakkabı kutusuna sığdırılan dolarların komplosu ile zati sunguru izliyor. Selam ve muhabbetlerimle.

26 Ocak 2014 12:04
Dünya'da "Türk" yoktur diyen siyasetçi...

Üstadım Merhaba! Habere Twitteer de cevap vermiştim. Yorum yerine onu sizinle paylaştım. Yorum olarak kabul edin lütfen. AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Yasin Aktay’ın Bayburt’ta katıldığı panelde “Türk dediğin bir sentezdir . Türk diye bir ırk yok Demiş! Sormak istiyorum Aktay Rum 'mu- Ermeni mi? Ben Orta Asya'dan Anadolu'ya göç eden, Sarı keçili aşiretinden öz be Öz Türk'üm. Türk diye bir ırk yok diyen kendini nasıl tanımlıyorsa öyle tanımlasın. Türk yok diye Soysuzluk etmesin! O sahibine yalakalık etmek için M.Ö imparatorluk kurmuş Sancağında gökteki yıldız kadar yıldız taşıyan asil Türk o yok derse yok mu olacak Antalya Yörük ve Türkmenlerini araştırsın. Yörük Ali'nin torunları yeni bir tarih yazarız diyor... Çinliler Çin seddini niye yapmış? Prof. bozuntusu biliyor mu ki?

02 Aralık 2013 13:25
 
Toplam blog
: 380
: 438
Kayıt tarihi
: 27.08.07
 
 
 
 

 
Ayak baş oldu aziz milletim naçar Bir gün gelir kar buz erir güneş açar