Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '18

 
Kategori
Dünya
 

Elin Oğlu Nereye Biz Nereye?

Elin Oğlu Nereye Biz Nereye?
 

Dün gece çoğu uyurken dünya tarihinde ilk defa gerçekleşen dünyanın en güçlü Falcon Heavy adlı roket Mars'a gitmek üzere maksimun 24 bin kilometre hızla fırlatıldı.

2022 yılı itibariyle Mars'a yolcu taşınmasının gerçekleşeceğini söyleyen bilim adamları insanlık tarihine ışık tutmak için bilimsel araştırmalarına devam ediyorlar.

Bilimin akıllara durgunluk verecek derecede gelişmekte olduğu bir dünyada bizlerin hala Amerika tarafından kurulmuş ve destek almış ve de almaya devam eden terör örgütleriyle savaşıyor olmamız ne kadar acı verici bir durum değil mi sevgili okurlarım?

Gencecik Mehmetlerimiz toprağa düşmekte Afrin operasyonu nedeniyle (her zaman söylüyorum, ülke bütünlüğümüze zarar verecek her kimsenin karşısında Lazı Çerkezi Kürdü Gürcüsü Azerisi ile birlkte tek vucut olur dikiliriz. Bu ayrı birşey, Amerika'nın örgütlemiş olduğu terör örgütlerini tarafımızca sıfırlanmasına mecbur bırakılmamız ayrı bir şey!

Evet, Amerika PYD terör örgütünü resmen sınır bölgemize konuşlandırarak Afrin operasyonunu zorunlu hale getirmiştir.

Amerika'nın tekrar iade almak üzere PYD'ye göndermiş olduğu TIR'lar dolusu silah ve mühimmat'larını biz yok ediyoruz. 

Oysa Amerika iade alması gerekiyordu o silah ve mühimmatları.

Neden geri almadı veya almıyor? derseniz. Birincisi nakliye kargo pahalıya geliyor, ikincisi diğer terör örgütlerinde kullanılmak üzere bir bölümü bekletiliyor Suriye topraklarında.

İki defa, üç defa hatta dört defa düşünülmelidir Afrin operasyonu hakkında.

Dıyalog yoluyla operasyon sona erdirilmeli.

Yarın Fransa İngiltere ve  Amerika'nın yararlanacağı Ortadoğu coğrafyasında bugün benim askerlerimin canı pahasına ateş çemberinin içinde bulunmasına yüreğim dayanmıyor, benim zoruma gidiyor.

Üstelik elin oğlu Mars'ta hayat kurmaya çalışırken daha da zoruma gidiyor! 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..