Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

34 yaşına girdim profilde hala 30 yazıyor bir türlü değiştirmeyi beceremedim, dur bakalım bu sefer oldu mu? Giderek yaşlanan bu hatun doktordur, borderline olmakla beraber işlevselliği iyidir. Akademisyen olmaya çalışmanın tıpkı anne olmak gibi insanı kendinden ettiği, başkalaştırdığı deneyimini hala ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ragıp Savaş

Yazınıza gönülden katılıyorum, Ragıp bey çok değerli ancak popüler yapım yapımcıları tarafından yeteri kadar değerlendirilmemiş bir aktördür. Hayat yalnız, adil değildir zaten... Yaşam hakkı, eğitim hakkı gibi temel ihtiyaçlar dahil hiç bir adalet vaadi olmayan garip bir düzeni var. Bu durumda Ragıp beye yapılan haksızlık için de sadece "katılıyorum" diyebilirim, doğru görmüşsünüz, biz de farkındayız...bir kör yapımcı da görür belki...o kadar.

27 Ağustos 2012 10:25
Araba kullanmak ve orgazm olmak

Kadın erkek her kim ki bedenini tanırsa, biraz uğraşıp nerden ne ses çıkıyor ne yaparsam nasıl yanıt veriyor diye mesai harcarsa orgazm olur. Emeksiz yemek olmaz, bkz. Erkekler harcadıkları mesai ve pratiklerin sonucunu almaktadırlar, aslında pratiklerinin önemli bir kısmı da karşı tarafın akordu ve memnuniyeti üzerinedir, değerlendirmeyi bilmek lazım… Araba da aynı hesap üstünden inmezsen, mesai harcarsan sağını solunu, aşağı yukarı kapladığı alanı ve nereye girer nereye girmez, buradan geçer mi? durumlarına zamanla hâkim olunur. Hâsılı kelam… practice, practice, practice.

29 Temmuz 2011 15:49
Kürt sorununa duygusal bakmak mı? Hadi canım sende!

Olaylara iki taraflı bir bakış var ve sorunun büyüğünü de bu teşkil ediyor bence. Şimdi bu sizin anlattıklarınıza empati yapabilecek bir Türk var mıdır? Sanmıyorum. “Bizim bu taraf, sizin o taraf” hali her iki tarafta da var. 18 senedir Doğu Anadolu’da yaşıyorum ve hekim olarak hizmet veriyorum. Hizmet ettiğim insanların çoğu da Kürt. Bu “kendi içine diğerini almama” halini ben de hissediyorum ama her iki tarafta da. Evde küçük görülüp, incitilen Türk gelin de gördüm, sevdiğini Kürt olmadığı için alamayan doktor arkadaşım da oldu. Küçük görülmek, hizmetten mahrum kalmak ve incitilmek konularında haklısın, bence de vardı öyle bir durum eskiden ama bitti artık bunu da görmek lazım. Bir de şu taraftan bak, Kürt halkı da önüne gelen hizmeti kullanmaya ve gelişmeye niyetli olmalı haksız mıyım? Hastasına sahip çıkmak konusunda, tedaviye uyumda, ameliyat sonrası bakımda en çok güçlük yaşadığımız nokta da bu. Okul yokken tamam, ama şimdi neden Kürtler kızlarını okula yollamakta hevesli değil

20 Temmuz 2011 17:16
 
Toplam blog
: 39
: 625
Kayıt tarihi
: 31.07.07