Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '15

 
Kategori
Futbol
 

Emenike kendisine yaptırılan büyüyü mü bozdurdu?

Emenike kendisine yaptırılan büyüyü mü bozdurdu?
 

Dikkat ederseniz iyice Afrika ülkelerine döndük!..

İşleri artık büyü, hurafe gibi ruhani eylemlerle yürütmeye başladık.

Dinimizde yeri olmasa da, son dönemde hurafeler iyice toplumumuza yerleşti. Neredeyse Çanakkale savaşını da hayali yeşil sarıklılar kazandı diyeceğiz! (Gerçi diyenler de yok değil!)

Spor programlarında ilk büyü lafı yıllar önce ortaya atılmış ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın stadyuma büyü yaptırdığı iddia edilmişti. Ancak Fenerbahçe son anda, bir golle, üç kez şampiyonluğu kaybedince büyü lafı inanılırlığını kaybetmişti.

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra TV EM’de yayınlanan spor programında(Serbest Vuruş) yorumcusu Adnan Aybaba aynı konuyu tekrar gündeme getirdi. İddiasını ispatlamak için de Matruşkaları masaya dizdi! Ancak kızarmış pilici görünce, büyünün devamı(!) sanarak, stüdyoyu terk etti!

Neyse biz dönelim asıl konumuza: Uzun zamandan beri yarım metreden gol atamayan Emenike, meğer büyü kurbanıymış!..

Emenike, Beşiktaş maçından sonra devre arasında oyundan alınıp, Emre ve Volkan tarafından soyunma odası dışına çıkartılınca, uzun uzun ailesiyle telefon görüşmesi yapmış. Gazetelere göre; zaman zaman ağlayarak konuşan Emenike şanssızlıktan yakınırken ailesi "Sana kuvvetli büyü yapıldı. Bu büyü çözülmezse gol atamazsın. Bedenini kontrol edemezsin, hatta delirebilirsin" demiş.

Emenike ise Afrika'daki hiçbir yerel dine mensup olmamasına ve "Ben Hristiyan’ım. Büyüye inanmam" demesine rağmen baskılara dayanamamış ve ailesinin çağrısına uyarak ilk uçakla Londra'ya gitmiş. 

Oysa ayın gazeteler dün Emenike’nin kaçtığını iddia etmişlerdi.

Londra'da InterContinental Park Lane Otel'e yerleşen Emenike, daha sonra Presidential Suya adlı restoranda soluğu almış.

Bu restoranın ne gibi özelliği olduğuna gelince:

Dışardan bakıldığında "normal" bir restoran gibi görünen Presidential Suya, Nijeryalılar için adeta "hayati" öneme sahipmiş! Çünkü bu restoran sadece İngiltere'de değil Avrupa çapında tüm Nijeryalılar için "BÜYÜ MERKEZİ" işlevi görüyormuş.

Burada gözlerden uzak bir şekilde çeşitli Afrika büyüleri yapılıyor veya daha önce yapılmış büyüler "çözülüyor."muş!

Emenike, söz konusu restoranın arka bölümünde "büyü çözdürmüş!"

Sizin anlayacağınız, Emenike üzerindeki büyüyü çözdürüp, büyük bir yükten kurtularak, bundan sonra gollerini atmak için en kısa sürede Türkiye’ye dönecekmiş!

Ne diyelim?

Allah akıl fikir versin!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..