- Kategori
- Mizah
Emine'nin günlüğü :))

Lim5
Sabah işe geldim, bizim ofiste Bilecikli Emine arkadaşıma bir mail attım. : ( Masalarımız arasında sadece 5 adım mesafe var ve biz maille sabahlaşıyoruz :)) Gırgır olsun işte.
Gökhan : Emine Doğru ; günaydın ne haber ? Nasıl gidiyor bakalım ? Ne yaptın haftasonu ? He bu arada sen ne kadar Doğrusun Emine ?
Emine Doğru : Iyy Gökhan sabah sabah yapma şu espirilerden. Daha çook var mesai bitimine. Sen ne yaptın önce sen anlat?
Gökhan : Napam işte ya? Seçille Maltepe'ye alışverişe gittik dolaştık işte. Sıra sende anlat bakem.
Emine Doğru : Ben de cumartesi eve gittim bizimkiler yeni kahvaltı yapıyordu bende biraz atıştırdım sonra 2'de biraz uzanayım derken uyuya kalmışım 4'te kalktım sonra kendime karpuz kestim onu yedim. Çağatay ödevini bititmemişti onunla çalıştık. Ödevini bitiremediği için sinemeya götürmedim. Akşam babam geldi abla ve eniştede bizdelerdi hep birlikte yemek yedik. Sonra ben oje sürdüm. Yemekten sonra bi ağırlık çöktü bana yatağıma uzandım sonra babam geldi kalk hadi hazırlan gidiyoruz dedi. Hazırlandık bizi karşıya büyük ablama götürdü. Onları da alıp Armoni Park'a gittik. Çocuklar oyun alanında oynadılar bizde bir şeyler yiyip içtik. Sonra ablam ve çocukları evine bırakıp geri döndük. Pazar günü saat 11:30'da kalktım. Annem kahvaltıyı hazırlamıştı. Ablam ve eniştem geldi kahvaltı yaptık. Sonra babamla eniştem arabayı yıkatmaya gittiler.Biz de temizlik yaptık. Saat 2'de abla ile Kartal'a gittik. Ona elbise falan aldık. Eve döndüğümüzde saat 4'tü.
Mutfağa girdik yemek hazırladık oturup yedik. Sonra ben yine uyudum. Kalktığımda babam gelmişti. Oturduk meyve yedik birlikte. Daha sonra evin içindeki eksikler için nalbura gittik ama nalbur kapalıydı geri eve geldik. Sonra ben banyoya girdim çıktıktan sonra açıkmış gibi oldum. Ekmek kızartım, kahvaltılık bir şeyler hazırladım salona götürdüm sonra baba da ortak olunca anne yine ekmek kızarttı. Oturup hep birlikte yedik. Sonraaa benim uykum geldi. Odama gittim. Yarın ne giyeceğim diye düşündüm ve etek giymeye karar verdim ama eteğime ütü yapmak zorundaydım sonra üşenmeyip ütü yaptım ama ne yazık ki yine buruştu keşke ütülemeseydim dedim içimden (: Sonra yattım uyudum. Sabah kalktım duşa girdim çıktım. Üzerimi giydim. Televizyon açtım vaktin geçmesini beklerken senden mesaj geldi. Annemin telefonunda aradım ama açamadın sonra ben de mesaj attım ve çıkım hemen.
Geç kalırım diye dolu olan minibüse binmek zorunda kaldım sonra Yakacık'a geldiğimizde Sema da aynı minibüse bindi. Sonra köprüde biraz bekledikten sonra servise binip işe geldik. Sen önden gidiyordun sana çağrı attım yavaşla diye sen bekledin sonra birlikte ofise geldik. Masamda 39 ile ilgili yazılar vardı Ahmet Abi bırakmıştır diye onları ayırdım. Sonraa çay aldık kahvaltımızı yaptık. Ahmet Abi gelmişti. Ona sordum bunlar ne olacak diye o da onların müsvette olduğunu söyledi. Ama Ahmet Abi ben de bunları tek tek ayırmıştım dedim. Güldük sonra yerime geldim. Serkan bize çikolata almıştı ondan verdi yedim. Seninle mailleşiyorduk bu arada.
Sonra sen yanıma geldin bi yazı vardı onu okudun. Ama ben onunla ilgilenemedim çünkü Ahmet Abi işle ilgili bi mail atmıştı. Maille ilgili bir şey soracağım için kalktım yerimden sen de gittin masana. Ahmet Abi'nin söyleği işi halledince yerime oturup sana bu maili yazmaya başladım. Arada Serkan başıma geldi. Ama ben yazmaya devam ettim. Öyleeee işte sevgili günlük şimdi de karnım acıktı haa bir de bu arada Adem aradı yemekte güzel salata çeşitleri var erken gelin dedi(:
Şimdilik bu kadar arkadaşım ben yine sana yazarım...
Gökhan : Ya Emine. Acaba ben sana hatırını sormakla hata mı ettim ? Sen ne kadar Doğru bir kişiliksin tartışmamız lazım :))) Ya sana bir naber dedim, naaptın dedim bana hayatının seceresini arz ettin ya. Sana artık kısaca günaydın Emine diyeceğim. Aman aman . . .
Emine Doğru : Üff Gökhan ya. Aşkolsun ama. Sen sordun. . .
Gökhan Cenker : Haaasssize ii günleeeer. . . Ben çalışıyorum. Mümkünse öğle paydosunda görüşelim; 3 yanlış bir Doğru Eminecim :))))
Emine Doğru : Piss nolcak. . .
Gökhan : :) :) :P böööö. . .