Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '08

 
Kategori
Blog
 

Emniyet şeridinde market seppeti vesaire...

Emniyet şeridinde  market seppeti vesaire...
 

Blog mahallesi eşitsizliğin egemen olduğu mevsimdedir!.

Neden mi?

Baştan söyleyeyim bazılarının daha eşit olduğu mahallede kazan kaldırmak için yeterince neden var sayılır!

Otobanda sağ şeridi kapmış giden MARKET ARABALARINA ATLAYIP yol alan blog’un iyi , güvenilir çocuklarının arkasından trafiğe takılmış beklerken, editör düdüğünü üttürsün de yol alalım diye bakarken, sağdan gazlayanları görünce bizde bir editör, pardon ambulans bulalım da tamponuna yapışalım diye kaçak yolcu gibi atlamayı düşlediğimizi söylersek yalan olmaz en azından!

Kapitalizmin, yani eşitsizliğin krizi dünya alemi kavururken blog mahallesine hiç uğramamış sayamayız değil mi? Artık okunma hırsı mı ne derseniz deyin, iyi çocukların yazılarını bir, iki, üç kez blog sayfalarına göndermeleri ve de fiili eylemde bulunmaları diğer yazarlara göre “daha eşit” olduklarının malum ilanıdır!

Bu pazar, malum olmayan zamanımdan yaratarak ayırdığım kaçamak saatlerde bir şeyler çiziktirip yani yazıp arada bir yayına çıkmasına baktım amma nafile seyreyledim emniyet şeridinden gazlayanları…

Ol bu yazımı yazmaya hikmet vasıl eyleyen Cemal ağabeyimiz darılmaz umarım.

Kendisi ile heç bir hasetliğimiz yoktur evvel zahir!

Peş peşe üç kez MB’nin sayfalarına salınan son yazısını gördükten sonra kalemi kınından çıkardım!

Hele gündüz market arabalı arkadaşın yazısını da gördükten sonra ( O yazıda peş peşe üçkez gönderildi yayına, pazarlama üzerine…anımsayan yorumlarda yazsın!) anladım ki bu MB’nin de suyu çıktı. Ya yazar arkadaşlar malum MB’nin iyi niyetini kullanıyorlar ya da MB mükerrer durumların oluşmasını engelleyecek yeteneğe , birikime sahip değil, seyreyliyor!

Her iki koşulda da biz garip, gurabaya kuru bir özürden öte tamponuna yapışacak etkili, yetkili plakaları duyursanız da, atlayıp sağ şeritten fütursuzca seyreyleyenlere bir tampon çakıversek heç değilse:))!

Küresel krizin sabahında egomuzu şişirsek sevabına, fenerleri pardon farları çakıp!!!


 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..