Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '17

 
Kategori
Teknoloji
 

En iyi 8 müzik uygulaması!

En iyi 8 müzik uygulaması!
 

Artık günümüzün vazgeçilmezleri arasında yerini almış, her gün mutlaka duyduğumuz istemli veya istemsiz kulağımıza işleyen ses. Evet o müzik.

Müzik dinlemek için telefonda ve bilgisayarda onlarca uygulama mevcut. Ama hangisini tercih edeceğim?

İşte sizin için hazırlanan listeye göz gezdirin. Müzik için en başarılı olan 8 uygulama.

Spotify

Arkadaşlarınızla müzik paylaşmak için muhtemelen en iyi uygulama olan Spotify, müzik keşfetmek için de harika. Kayıt olup en sevdiğiniz türleri seçtikten sonra tek yapmanız gereken oynata basıp keyifle dinlemek. Spotify'ı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz, ancak premium teklifleri sizi reklamlardan korur ve sınırsız atlamalar yapmanıza izin verir, bu nedenle sevmediğiniz bir müziği dinlemek zorunda kalmazsınız.

Apple Music

Apple Music iPhone, iPod veya Mac kullanıcısı iseniz yararlanabildiğiniz en iyi uygulamalardan biri. İçerisindeki milyonlarca müzikten istediğinize erişmek saniyeler sürüyor. Abonelik ücretlerini ödediğiniz takdirde Apple Music’ten sorunsuz faydalanabiliyorsunuz.

Pandora

Kendi radyo istasyonunuzu oluşturabilir veya bir başkasının çalma listesini dinleyebilirsiniz. Reklamlar var, ancak bunları akışınızdan kaldırmak için bir abonelik ücreti ödeyebilirsiniz. Müzik kalitesi ve uygulama sadeliği konusunda Pandora gayet başarılı.

SiriusXM

150'den fazla kanalıyla istediğiniz her şeye uyum sağlayabilirsiniz. Uygulama ücretsiz, ancak içerik değil. SiriusXM abonelik ücretleri, ona erişmek istediğiniz yola bağlı olarak çok çeşitlidir. Bir incelemenizi tavsiye ederim.

Slacker Radyo

Slacker'ın tek sıkıntısı reklamlarının fazla olması, atlayabildiğiniz şarkı sayısı sınırlı. Fakat 80'lerin Alternatif istasyonu Slacker Radyo’dur.

iHeartRadio

Eğer telefonunuzda canlı radyo istasyonlarını dinlemek isterseniz iHeartRadio uygulamasını kullanabilirsiniz, çevrimiçi radyo istasyonlarını da kişiselleştirmenize olanak verir. Aralarından seçim yapabileceğiniz 800 den fazla istasyon var.

TuneIn

TuneIn'de yüz bin radyo istasyonuna ve podcast'a erişip müziğin doruklarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca Tuneln, seyahat etmeyi seviyorsanız, diğer ülkelerde duyduğunuz müziğin keyfini çıkarmanın ve hiçbir zaman olmadığınız yerleri keşfetmenin harika bir yoludur.

Last.fm

Last.fm, dinlediğiniz şarkıları taratarak müzik profilinize ekler. Her zaman yeni şarkı bulur ve tarama kalitesi çok iyidir. Mutlaka bakmalısınız.

Ahmet Enes Kanca

 
Toplam blog
: 14
: 890
Kayıt tarihi
: 04.08.17
 
 

Resmi Web Sitesi: ahmeteneskanca.com ..