Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '17

 
Kategori
Burçlar
 

En İyi Babalar Hangi Burçlardan Çıkar?

En İyi Babalar Hangi Burçlardan Çıkar?
 

Babalık, bir erkeğıin gelişiminin önemli bir aşamasıdır


Geçmişte çocuk bakımını daha çok anneler üstleniyorken günümüzde kadınların iş hayatına giderek daha fazla katılmasıyla birlikte bu konuda erkeklere düşen görevler de arttı.

Peki burçlar bu konuda ne söylüyor? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız aşağıdaki burçlara göre en iyi babalar sıralamamıza göz atın!

1)      OĞLAK (22 Aralık – 19 Ocak)

Oğlak burcu demek sorumluluk, sabır ve sebat demektir. Bir Oğlak, baba olduğunda ailesinin iyiliği için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

2)      YENGEÇ (21 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç kadınları anaç olmalarıyla meşhur olsa da erkek Yengeçler de harika birer baba olurlar. Yengeçlerin yumuşak doğası ve duygusal bağlanma becerileri sayesinde çocukları sevgi içinde büyür.

3)      ASLAN (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bir Aslan, kendi harika ailesinin lideri olmaktan mutluluk duyar. Aslan burcu erkeği, çocuklarını hayallerinin peşinde koşmaya teşvik eder. Onları destekler ve canları sıkkın olduğunda neşelendirir.

4)      BOĞA (20 NİSAN – 20 MAYIS)

Boğa, aile konusunda en koruyucu burçtur. Çocuklarının her şeyin en iyisine sahip olmaları için elinden gelen her şeyi yapar.

5)      TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Yetenekli bir diplomat olan Terazinin çocukları sorunlarını bağırmadan ve kavga etmeden mantıklı bir şekilde konuşarak çözmeyi öğrenir. Terazi, aynı zamanda iyi bir dinleyicidir. Ailesindeki herkesin kendini nasıl hissettiğini bilmek ve sorunlarını en kısa sürede çözmek ister.

 

Kaynak: https://www.yourtango.com/2017308942/horoscope-zodiac-signs-who-make-best-dads-ranked

İngilizce'den Türkçe'ye çeviren:

Delfin Tercüme Hizmetleri: www.delfintranslation.com

 
Toplam blog
: 7
: 1856
Kayıt tarihi
: 18.12.16
 
 

ÜYELİĞİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM VE SİZE ULAŞAMIYORUM. LÜTFEN ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİN. ..