Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '09

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

En sıcak diyet: avuç diyeti!

En sıcak diyet: avuç diyeti!
 

İkoncan ve Sibel Can diyetinden sonra şimdi de Avuç Diyetinde sıra. Bu diyetin özelliği istediğinizi avucunuzla ölçülü bir şekilde yiyor ve rahatça kilo veriyorsunuz. Öyle Sibel Can diyetinde olduğu gibi hangi yiyecek kaç puan diye uğraşmıyor yada İkoncan Diyetinde olduğu gibi sadece su, soda ve salata yemek zorunda kalmıyorsunuz. Oldukça pratik !

Sabah 3 avuç, akşam üzeri 3 avuç canınız neyi çekiyorsa yiyorsunuz. Kalori hesaplamak yok. Ölçü sizin avucunuz olduğu için ölçünüzün şaşması gibi bir olasılığınız da yok. Arada Şekersiz çay, kahve yada su, soda içmek serbest. Bir de ne yerseniz yiyin yediğiniz şeyleri limon, greyfurt yada salatalık gibi bazal besinlerle nötürlemeniz gerekiyor. Ölçü ise şu: 1 avuç bir şeyi nötürlemek için 1 tane limon, greyfurt suyu içmek yada 1 tane salatalık yemek yeter.

Diyetin ana noktası akşam güneş battıktan sonra hiç bir şey yiyip içmemek ve ph yüksek su içmek. Canınız ne çekiyorsa yiyip -ama ölçülü bir şekilde- birde üzerine kilo veriyorsanız, daha ne isteyebilirsiniz ?
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..