Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '17

 
Kategori
Blog
 

Erdal Ceyhan'ın ardından....

Erdal Ceyhan'ın ardından....
 

Erdal beyin son fotoğrafı. Allah rahmet eylesin.


Milliyet Blog’un değerli yazarlarından Erdal Ceyhan’ı kaybettiğimizi  önce Ata beyin mesajından sonra da  Hüseyin Başdoğan arkadaşımızın yazısından öğrendim.  Allah gani gani rahmet eylesin.  On yıldan fazla zamandır bulunduğum Milliyet Blog içerisinde, ondan fazla arkadaşımızın vefatını bu satırlarda okudum.  Şahsen tanışmasak bile, gerek Milliyet Blog’da  gerekse Facebook’ta zaman zaman Erdal beyle de paylaşımlarımız oluyordu. Hatta bir tarihte yazmış olduğum “Ben de blog partisi kurmak istiyorum” başlıklı bir yazımda kendisini başbakan yardımcısı olarak gösterdiğimde, yazıma yaptığı yorumunda “Aman hepimizi sürgüne göndermesinler de” diye esprili bir gönderide bulunmuştu.

21 Temmuz tarihi ise kendisinin doğum günüydü. Ve Facebook aracılığıyla özellikle öğrencilerinden çok fazla gelen doğum tebriklerini sıcak bir şekilde cevaplamıştı.

Kendisine yaptığım en son yorum “Bu cezayı vermiyorum” başlıklı yazısıydı. O yazısında aynı gün iki defa üst üste yemiş olduğu trafik cezalarından dert yanıyor, ülkemizdeki adaletsizlikten söz ediyordu. 

Yandaki fotoğraf ise Facebook’ta paylaştığı son fotoğrafıydı.

Yaşadığı Bandırma ile, şiirleri ve özellikle Haiku’ları ile Erdal Hoca’yı hiçbir zaman unutmayacağız.  Allah mekanını cennet eylesin. Milliyet Blog ailesinin başı sağolsun.

 

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..