Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '17

 
Kategori
Haber
 

Eren İyi ki Varsın ve Hep Var Olacaksın !

Eren İyi ki Varsın ve Hep Var Olacaksın !
 

11 Ağustos 2017, Şehit Eren Bülbül


Ne çok duyar olduk gelen şehit haberlerini. Her gün, her akşam, her gece, her gündüz …

Alıştık mı yoksa bu haberlere, ya da eskisi kadar duyarlı mı değiliz. Yorulduk mu yoksa…

Bitmiyor ki bu kara haberler;

Hakkari’ nin Çukurca ilçesinde, Diyarbakır’ ın Lice kırsalında, Şırnak’ ın üs bölgesinde, Şemdinli’ de, Cudi Dağı’ nda, Beytüşşebap’ ta, Van’ da, Ordu’ da, İzmir’ de, İstanbul’ da, Türkiye’ nin dört bir yanında ( tabi şunları da eklemek lazım, Suriye’ de, El Bab’ da, sınır ötesi harekatlarda… ) teröristlerle çıkan çatışma sonucunda veyahut teröristlerin yere düzenlemiş olduğu bombanın infilak etmesiyle vs. vs. vs. 1 askerimiz şehit oldu, 10 askerimiz yaralandı ya da 5 polisimiz, 10 kahraman Mehmetçik, yoldan geçen sivil vatandaşlar, 20 günlük özel harekat polisi, terhisine 1 hafta kalmış asker, 2 yıllık uzman çavuş, üsteğmen, er, erbaş ve siviller… Şehit oldu, yaralandı, baba ocağına ateş düştü, memleketinde 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazıyla sonsuzluğa uğurlandı, törene siyasetçiler de katıldı… Ezberlemişizdir bu cümleleri, bu kelimeleri hepimiz tek tek. Peki ya sonra? Geride kalan acılı bir eş, yetim öksüz büyüyecek bir evlat, yüreği kor gibi yanan bir baba, gözyaşı hiç dinmeyecek olan bir ana, şehidiyle ömür boyu gurur duyacak bir kardeş…

Daha dün gelmedi mi bu haberlerden bir tanesi daha. 11 Ağustos 2017, Trabzon’ un Maçka ilçesinde PKK' lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit oldu.

15 yaşında EREN BÜLBÜL, kahraman abileri gibi, Çanakkale’ deki kardeşleri gibi, Ömer HALİSDEMİR gibi, Fethi SEKİN gibi, binlercesi ve milyonlarcası gibi o da içti şehadet şerbetinden.

Şehit Eren BÜLBÜL’ ün yaptığı kahramanlıksa yüce dağlar kadar kocaman. PKK’ lı teröristleri girdikleri evden erzak çalarken görüp güvenlik güçlerine haber veriyor. Sonrasında Eren Bülbül, teröristlerin girdiği bu evi göstermek için güvenlik güçleriyle yürüdüğü sırada çıkan çatışmada hain kurşunların hedefi oluyor. Kahraman abisi Ferhat GEDİK gibi o da şehit düşüyor.

15 yaşındaki kahraman Şehit Eren BÜLBÜL’ ün birkaç ay önce Facebook’ ta yaptığı paylaşım  ise yüreklerimizi dağladı.

O paylaşım;

“ Biri de çıkıp demiyoki

   Eren iyiki varsın :(  “

Şimdi milyonlar söylüyor bunu Eren…

EREN İYİ Kİ VARSIN, İYİ Kİ VARSIN EREN …

Sen ve bütün şehitlerimiz her zaman var olacaksınız …

“ Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?

 ‘Gömelim gel seni tarihe’ desem, sığmazsın! ” 

#ERENİYİKİVARSIN

 
Toplam blog
: 3
: 622
Kayıt tarihi
: 17.05.17
 
 

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği, Lisanslı Futbol Hakemi (İstanbul İ..