Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '08

 
Kategori
Blog
 

Ergenekon yazarlarımızı tanıyalım (2)

Ergenekon yazarlarımızı tanıyalım (2)
 

Sn.Mustafa Mumcu'ya saygılarımla.


Efendim moda olmuş bir cümle ile yani "Gelen Yoğun İstek Üzerine" yeniden huzurlarınızdayım.

Malum operasyon genişleyerek sürmekte ve yurdumun gündemini işgal etmeye devam etmektedir.Milliyet Blog ailesi olarak bizler de gayet doğal olarak bu gündem maddesi üzerinde yazılar yazmaya, mesaj, yorum ve soru alışverişine ahenk içinde devam etmekteyiz.

Bloguma ilgi gösteren değerli arkadaşlarımin istek ve önerilerini, ayrıca Sayın İbrahim PEKBAY ve Sayın cdenizkent arkadaşlarımın değerli uyarılarını da dikkate alarak 2 (İki) adet yeni tiplemeyi takdirlerinize sunuyorum.

Dünyadan bir haber blog yazarlarımız; Yorum, mesaj ya da soru şekliyle kendilerine haber verilmediğinden mevzuya fransız kalmışlardır.Yazılan diğer blogları okuma alışkanlıkları da olmadığından konudan bihaberdirler.Kendi dünyaları içinde yaşamaya özen gösterirler. İçlerinden; Hadi ya ! Ne zaman oldu bütün bunlar? Ahmet Selçuk İLKAN'ı niye gözaltına aldılar ki? diye soranlar olduğu rivayet edilmektedir.

Şaşırmış blog yazarlarımız; Önce özenle bloglarını yazarlar sonra ismi herkesçe malum tarafsız (!) ve bağımsız (!) bir gazetenin haberlerini kaynak gösterek her ne hikmetse; Allah Kahretsin , yanılmışım , beni okumayın , bak okursanız ölümü öpün , kendim bile kendimi okumuyorum diyerek feryat ettikleri görülmüştür.Blog literatüründe bu davranış şekline bir tanı konulamamıştır.

Benden şimdilik bu kadar.

Saygılarımla.

26.Mart.2008/Çarşamba

 
Toplam blog
: 262
: 1569
Kayıt tarihi
: 27.09.07
 
 

Anadolu'nun doğusunda sonradan ismi değiştirilen köylerden birinde zemheri zamanına denk gelen bi..