Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekler nasıl hatalar yapıyor?

 
 
Bir ilişkide iyi bir erkek, doğru bir partner nasıl mı olunur? Bunun cevabını bulabilmek için kadınların ne istediğini bilmek gerekiyor. İyi bir ilişki için tüm sorun erkeklerde demiyoruz ama erkeklerin kadınları anladığında sorunların çok daha kolay çözülebileceğini unutmamak gerekiyor.
 
Erkekler ve kadınlar arasındaki farklı düşünce yapısı genelde birbirlerini anlama problem yaratmakta, biraz daha hassas olunduğunda nelerin değiştiğini gözlemleyebilirsiz.
 
İsterseniz erkekler olarak yaptığımız en krtik hatalara birlikte bakalım..
  
Kadınları dinleyin..
 
Kadınlar kendi aralarındaki sohbetlerinde genelde erkek arkadaşlarının kendilerini dinlemedikten yakınırlar. Bu şikayetlerini dikkate almamızda fayda var.

Çünkü kadınlar konuşmak için yaratılmışlardır. 

Şaka şaka..

Ama konuşmayı çok sevdikleri bir gerçek ve bu konuşmalarını dinleyen bir erkek arkadaşı olursa kendilerini oldukça iyi hissediyorlar. Biyolojik olarakta kadınlar iletişim sırasında dopamin salgılarlar ve bu madde ilişkilerinde bağlılıklarını arttıran önemli bir etkendir.
 
Bu sorunu çözmenin kolay bir yolu var arkadaşlar, kadınınızı can kulağıyla dinleyin ve dinlerken mutlaka onu dinlediğnizi hissettiren tepkiler verin ..
 
Bulaşıkları yıkayın.. 
Günümüzde kadınlarda en az erkekler kadar işlerinde yoğun  mesailer harcamaktalar. Evlerine geldiklerinde ev işleriyle bu mesailerine yatana kadar devam ediyorlar. Çok zaman bu konuda yardıma ihtiyaç duyduklarını unutmamak ve onlara ev yaşantısında yardımcı olmak çok daha güzel bir ilişkinin yaşanması anlamına geliyor..
 
Eğer bir erkek evdeki yaşantıda kadınlara yardımcı olursa araştırmaların sonuçlarına bakıldığında bu yardımlaşmanın kadınlar açısından bir ön sevişme gibi algılandığı gerçeğini unutmayalım.. 
Ev işlerini ErkeğimBen! diye yapmamazlık etmeyin sonra erkek başınıza evde kaldığınızda bunların tamamını tek başınıza yapacağınızı da unutmayın..
 
 
Kadınla Erkek Aynı Değildir..
Şunu asla unutmayalım ki, kadınla erkek birbirinden çok farklı varlıklardır. Bu sebeple aramızdaki farkları algılayıp, onu evlilik yıl dönümünüzde veya özel bir günde bir futbol maçına götürüp bundan bizim gibi zevk almasını beklememeliyiz.
 
Herkesin sevdikleri ve ihtiyaçları farklıdır, biraz empati yaparak onların neye ihtiyacı olduğunu tesbit etmek çok da zor olmasa gerek. Kadınların en büyük ihtiyaçlarından biri onlara gösterdiğimiz abartısız ilgidir, bu ilgiyi süsleyebilmekte bizim yaratıcılığımıza kalıyor. 
 
Kadınları susturmayın..
 
Eğer bir kadın ilişkide suskunlaşmaya başladıysa ve genelde olaylar karşısında sessizleşmişse bu ciddi bir sorunun önemli bir göstergesidir. Kadın böyle durumlarda hayatını değiştirmek üzere planlar yapıyor demektir.
 
Bunu atlatabilmenin ve çözebilmenin en güzel yolu, ona güven vererek nasıl bir sorunla karşı karşıya olduğumuzu onun tarafından dinleyip anlamaktan geçiyor. En başta da söylediğimiz gibi  kadınları dinlememiz çok ama çok önemli..
 
Evde Eşya Gibi Yaşamayın.. :)
Biz erkekler evde olmamızın bir ilişkide birçok şey için yeterli olabileceğini düşünürüz..
Evet evde olmak birlikte yaşamak oldukça güzel ve keyifli bir duygudur. Ama evdeki varlığımız bir orta sehpadan daha farklı olmalıdır.

Evin içinde iletişim halinde olmak, kadına dokunup, öpüp arada sevginizi ifade edecek cümleler kurmak inanın kadınların kendisini ilişkide ve ev yaşantısında daha iyi hissetmesini sağlayacaktır. Bu durum bizi de oldukça memnun edecektir.. :)
 
 
Toplam blog
: 9
: 391
Kayıt tarihi
: 23.01.15
 
 

Kadınlara öğütler... ..