Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '10

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkekler Rus bayanlara asla hayır diyemezler

Günümüzde erkekler Rus bayanlara asla hayır diyemez, buna birçok açıklama getirebilirim, Rus bayanları erkeklere göre daha çekicidir çünkü sexepaliteleri daha yüksektir bilindiği gibide erkeklerin tercih sıralamalarının en başında da bu vardır sütun bacaklar orantılı vücut ve büyük kalçalar yani tam bir seks objesi ve en önemlisi erkeklerin kafasındaki rus bayanı sex te sınır tanımayandır. Bir başka konu ise bayanların çok fazla ilgi istemeleri erkekleri sıkabilir ama aslında erkeklerde ilgi duygusu daha yoğundur ama bunu bayanlar kadar belli etmezler ve bayanlar bu konuda empati kuramazlar fakat Rus bayanlarında genelde bu şekilde değildir erkeğe bir bakıma taparlar her zaman mutlu etmek isterler ve çok fazla ilgi gösterirler her anlamda mutlu edebilirler.

Genelde bayanlar kaprisli olurlar ve her zaman erkeğin alttan almasını isterler bir zaman sonra bu durum erkekleri sıkar.

Rus bayanları çok kısa bir süre dargın kalabilir.

Rus kadınlarında genelleme yapan insanlar Rus bayanların belli bir süre sonra terk ettiğini düşünürler fakat aslı böyle değildir. Mesela 18-25 yaşındaki bayanlar ile 30-40 yaşları arasındaki bayanların arasında hem mantık hem de yaşanmışlar açısından çok farklılık vardır, yani bu genellemedir aslında sadece Rus bayanları adına topluma bu şekilde lanse edilmesi doğru değildir bu her kesimde böyledir.

Ruslara aldatan kadın gözüyle bakılsa da aslında onlarda her kesimdeki gibi deli çağları dediğimiz dönemlerde heyecan yaşayıp daha sonra terk ederler bunun uyrukla vs.. hiçbir ilgisi yoktur ama kalıplaşmış fikirler Rusların üzerinde böyle bir etiket bırakmıştır ve ne yazık ki bu sabit fikirden kurtulacaklarını da sanmıyorum …

Bu konudan özet çıkartırsak Rus bayanları mantık açısından erkeğe yakındır ve bir erkek Rus bayanla birlikteyse eminim mutlu olur çünkü Rus bayanlarında kompleks ve inatçılık yoktur… Tabi bunun kişilikle de ilgisi vardır hepsi aynı diyemeyiz bunlar genellemeler.

Rus bayanlar için şunu da söyleyebilirim; onlarda da kıskançlık duygusu yoğundur fakat bu kıskançlık dediğim şey şudur sadece sevdikleri insanı kıskanırlar ve ona her zaman hükmetmek isterler belki bu durum erkekleri sıkabilir ama diğer artı yönleri bu eksi yönünü kapatır erkeklerde bu bakış açısıyla yaklaştıklarında Rus bayanları onlar için her zaman daha cazip ve ilgi çekidir.

http://www.omrebedel.com/

 
Toplam blog
: 2
: 1526
Kayıt tarihi
: 14.08.10
 
 

37 yaşında İzmir'liyim ve Bekarım. İzmir Selçuk ilçesinde bir firmada yöneticilik yapmaktayım. Ayrıc..