Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '08

 
Kategori
Güncel
 

Erotik ağaçlar

Erotik ağaçlar
 

Fot:Milliyet.com


Milliyet.com’daki habere göre, İranda sıra insanlar dışındaki objelere geldi. İlk kurbanda yüzlerce yıllık dut ağaçlarına oldu. İnsan bu haberi okuyunca, iyi ki laik bir Cumhuriyete sahibiz demekten kendini alamıyor.

İran bu ağaca kafayı taktı! Çevre halkı ağacın cinsel ilişki anını temsil ettiğine inanıyor, mum yakanlar bile var! İran'da yayınlanan İtimat gazetesinin haberine göre Rezvanşahr bölgesinde erkek ve kadın cinsel organına benzetilen 200 yıllık ağaçlar “İslama aykırı” olduğu gerekçesiyle kesiliyor.

Hazar denizi kıyısında bulunan kentteki yerel hükümet uygunsuz pozisyonda büyüyen dut ağaçlarının kesilmesi kararını aldı. Ağaçların bulunduğu arazinin sahibi olan Eşkavari isimli adam, “Son dönemde ağaçlara gelip mum yakmaya başladılar kesilmesi en doğrusu olacak” diye konuştu.

Bu operasyon sonrası halkının namusunu kurtaracak olan İran’da bundan sora sıra, uygunsuz şekilli ve pozisyondaki yeryüzü şekilleri ile uluorta çiftleşen hayvanlar alemi ve börtü böceklere gelecektir herhalde. “Elinde çekiç olan, her şeyi çivi görür.” diye bir söz vardır. Adamların aklı fikri onda olduğu ve bastırmaya çalıştıkları için, baktıkları her şeyi erotik görüyorlar demek ki.

 
Toplam blog
: 61
: 2135
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

İstanbulda yaşıyorum, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Kitap okumayı, satranç oynamayı, ..