Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '07

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Erotikliğin asil sınırı

Erotikliğin asil sınırı
 

Siz çirkin bir çıplaksınız. Elbiselerinizle birlikte ruhunuzu da çıkarmışsınız sanki. Sanatsal bir değeri olmayan, aynı kalıptan fabrikasyon yüzlerce dökülen basit bir heykelden farkınız yok sizin.. Kalmamış, ne heyecandan açılmadığı için, elleri titretecek son düğmeniz, ne de ayağa kalktığınızda ayaklarınızın dibine düşecek elbiseniz. Hiç olmazsa kalsaydı saçlarınızın altında bari, yüzyıllar önce keşfedildiği izlenimi veren en yüksek tepeleriniz. Siz aşkın, gizemin, doğanın, müziğin, estetiğin, dansın ve sonsuz yaşam senaryosunun oynanmadan bitmiş halisiniz. Evet siz çirkin bir çıplaksınız.

Oysa ne güzeldir, tomurcuktan fışkıran çiçek. Yaprakların arasında gizlenmiş incir ve ilk kabuğunu soyduğumuzda çıkan beyaz elbisesi. Karpuzun yeşil kabuğunun altındaki bilinmeyen olmuşluk. Doğanın kendini gizlediği gibi gizlemelidir kendini çıplaklık. Gündüzü örten gecenin ortasından çıkan ay gibi çıkmalıdır yavaş yavaş. Sevginin ılık rüzgarı uçurmalıdır sizi yeni keşiflere. Heyecanın ve sahip olma isteğinin dalgaları vursa da kayalarınıza, her defasında üstünüzdekilerden bir parça koparsa da çılgınca, dayanabildiğiniz kadar dayanmalısınız bu tanrısal dansa.

Siz bilirmisiniz erotikliğin asil sınırını? Bilirmisiniz nereden sonra bir santim aşağısının ya da yukarısının bütün büyüyü uçurduğunu? Gizemin bittiği yerin sonunda çekiciliğin son durağı olduğunu? Ya da sizin nerenizde eser erotizm rüzgarları? Sadece defalarca keşfetmekten bıkılmayan yerlerde mi kopar bu fırtınalar? Yoksa omuzlarınızdan aşağıya kayan şeffaf tül, bir başkasının en gizli bildiği yerlerinden daha mı kuvvetli estirir bu rüzgarları? Belki de sadece güldüğünüzde yüzünüzde çıkan minik bir gamze, başkalarından farklı kılan erotik yanınızdır ne dersiniz? Kimbilir hiç ummadığınız bir yer, boynunuzdur boğazlı kazağınız altından bembeyaz sırıtan.

Keşfederiz, keşfediliriz her defasında yeniden, yaşamın sonsuz sevgisinde. Her dansta farklı bir figür doğar gizemin penceresinde. Tanıyın kendi çizgilerinizi, gizleyin her defasında hiç umulmadık bir bölgenizi. Tanrı gizlemiştir çeşitli gölgelerle keşfedilecek yerlerinizi. Her hareketinizde yeni bir bilinmeyen yer yaratın keşfedilmeye değer sanatsal tablonuzda. Tamamen soyunsanızda sonunda, usta bir heykeltraşın elinden çıkmışçasına, düğüm olun kolay çözülememesine kendi vücudunuzda. Erotikliğin asil sınırını aşmayın. Görünmeyen bir santim yeriniz için besteler yaparlar huzurunuzda.

Metin ÖZKAYA

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..