Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ertuğrul Şahin, 1968 Mersin doğumlu. Karadenizli. Çukurova Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne bağlı, Mersin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu'nu bitirdi.   2002 yılında, turizme yeni bir bakış açısı getirmek amacıyla "Her Adım Bir Turizm" elektronik posta grubunu kurdu.   Bugüne kadar “Elekt..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Tantuni yediniz mi tantuni?

Merhaba. Yazınızı yaylaya gelince okuma imkanı buldum ve keşke Mersin'de iken denk gelseydi de bir uğrasaydım bahsettiğiniz adrese diye düşündüm. Buraya yorum yazan ilk on kişiyi promosyon olarak bahsettiğiniz adrese götürürsünüz artık :) Saygılar. Güzel yazılarınızın devamını diliyorum.

22 Haziran 2007 21:19
Blog vergisini biz mi ödeyeceğiz?

ilk defa bir 1 Nisan şakasından bu kadar etkilendim. Bir an için gerçek olabilir düşüncesi ile hiç abartmadan söyleyeyim hemen blog kaydımı sildirmeyi bile düşündüm:( Çünkü param yok. Vergi ihtimali, örneğin tabelalardan reklam vergisi alınmasından dolayı mantıksız gelmedi. Dikkatimi çeken yani beni biraz uyandıran resimdeki rakamın yüksekliği oldu. Bir de bir an acaba mı diye düşündüm 1 Nisan'a girdiğimiz için ve hemen yazının sonuna baktım :)

01 Nisan 2007 01:21
 
Toplam blog
: 73
: 614
Kayıt tarihi
: 07.02.07