Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '18

 
Kategori
Dekorasyon
 

Eski Yatak Odasını Muhteşem Değişimi

Eski Yatak Odasını Muhteşem Değişimi
 

Bugünkü yazımızda pek fazla özen gösterilmeyip olduğu gibi eşyalarla  doldurulan ve boğucu bir görüntüsü olan odanın değişimini göstereceğim. Oğluyla beraber 5 yıldır bu evde kalan annenin artık kaldığı odanın değişmesini ve dinlendirici olmasını istiyordu.

Profesyonel bir yardımla odasının nasıl bir değişime uğradığını göreceksiniz. Yeni haliyle daha çok vakit geçirmesi ve keyifle dinlenmesi adına güzel bir hal aldı. Çok tasarım yönü olmayan odada pek fazlada değişim yapmadan nasıl değiştirildiğini görelim.

Yatak başının olduğu duvardaki  derinlik boş ve kötü bir hava verdiği için ilk iş onun içini güzel kahve tonlarında duvar kağıdı ile kaplandı. Daha sonra avize ve geniş bir yatak değişimiyle orada derinliği tamamen kaplamasıyla tok bir görünüm kazandırıldı.

Yastıklar ve örtülerin model ve renkleriyle daha hafif ve dekoratif bir görüntü vererek aydınlık bir hava katıldı. Yatağın başındaki duvar kağıdıyla aynı modelde bir  dekoratif tezgah koyarak hem kullanışlı hemde farklı bir görünüm kazandırdı.

 

Televizyon kısmı yerini daha yerleşik bir düzen vererek daha kullanışlı ve güzel görünüm vermesi için çalışma masası veya makyaj alanı olarak değişim yaptı. Yenilenmiş pencereler ve duvarların rengi daha ferah gösteriyor.

Daha sonra gereksiz eşyalardan kurtulunup pencere yanına bir oturma köşesi koyup, gün içinde vakit geçirmek adına güzel bir düşünce. Koltuğun renk tonu ve yanındaki mini sehpa şirin huzur verici duruyor. Diğer bir uca abajurla geceleri loş bir görünüm elde edebilirsiniz. Gördüğünüz üzere fazla oda modelini ellemeden, kırıp dökmeden eşya seçimi ve bir kaç yapısal değişimle güzel ve kullanışlı bir oda haline geldi.

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..