Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '18

 
Kategori
Dekorasyon
 

Oturma Alanı Oluşturma

Oturma Alanı Oluşturma
 

Evinizin belirli bölgesinde boş bir alanınız var ve onu nasıl kullanırım diye düşünüyorsunuz. Veya bir çok eşya var ve bunları koyacak yer bulamıyorsunuz, size duvar kenarından oluşturulabilecek koltuk ve dolap yapımını göstereceğim. Çok yer kaplamadan ve şık görüntüsüyle işinizi bir hayli görecektir.

İlk önce koltuklarımızın ne kadar uzun ve derin olacağına karar vermeliyiz. Daha sonra bant yardımıyla o bölgeleri işaretle meliyiz. Burada uygulanan koltuğun 21 cm genişliğinde ve 17 cm yükseliğinde karar kılınmıştır. Bunu siz alanınıza ve isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Ölçüleri aldıktan sonra kestirdiğimiz ahşapların montajına başlayabiliriz.

Buradaki yapımda koltukların üst kısmına kapaklar yapıldı.İçlerine bir şey koymak ve kullanmak adına. Siz dilerseniz ön gözleri bir çekmece olarak düşünüp oralara cep yapabiliriz.

Koltuğun montajı bittikten sonra mekanınıza uygun renk seçeneği ile boyamasına geçebilirsiniz. Daha sonra biten koltuğun minderlerini hazırlayarak kullanmaya hazır hale getirebilirsiniz. Siz bunu koltuk olarak değilde bir dolap konsol olarak ta kullanabilirsiniz. Şimdi size fotoğraflarla yapım aşamasını göstereceğim.

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..