Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Estetik Ameliyat kime yaptırılmalı

Estetik Ameliyat kime yaptırılmalı
 

Estetik cerrahi artık hayatımızda olmazsa olmaz bir şekilde yerini almış ve özellikle kadınların elinin altında güvenilir olması gereken insanlar. Çünkü her kadın bir noktada estetik ameliyatlara başvurabiliyor.  Peki estetik ameliyatlar kime yaptırılmalı ?

Estetik cerrahi içinde de kollar vardır. Yani bir estetik cerrah tüm estetik operasyonları teorik olarak yapabilir ama birde uzmanlaştırğı severek yaptığı estetik ameliyatlar vardır. Bazı doktor burun estetiği olsunda ne olursa olsun derken bazı doktorlar da burun estetiğinden hoşlanmaz. 

Bu yüzden estetik cerrahları araştırıken uzmanlık alanlarının ne olduğunu o ameliyatı ne kadar sıklıkla yaptığını mutlaka araştırınız. Bazı insan göğüs estetiği üzerine araştırmalarda bulunabilir bazı insan benim gibi çene üzerine araştırma yapmış olabilir. Her durumda İnternet üzerinden ameliyat olmadan araştırma yapmak lazım. 

Forumlarda ameliyat olmuş kişilerin fikirleri alınmalı tecrübelerinden faydalanmak gerekir. Ameliyat fiyatları da çok önemlidir. Çok ucuza estetiğin yahnisi nasıl olur bilmeme ama çok yüksek miktarlarda fiyat isteyenlerinden bir anlamı olmadığını söylemek isterim. 

Ortalama olarak belirlenmiş bir estetik fiyatı her durumun kararı olacaktır. Aslından üç aşağı beş yukarı fiyatlar bellidir. Burada önemli olan tecrübe doktorun hastasına yaklaşımı ve içtenlik. Bu durumlara dikkat edilmeli ve ameliyat olmadan önce muayenehane de ön görüşmeler yapılmalı sonradan pişmanlıklar yaşanmaması için. 

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..