Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gögüs büyütme yöntemleri

Gögüs büyütme yöntemleri
 

Bir kadının memesini büyütme için iki farklı yöntem olabilir. Bunların biri bildiğiniz gibi silikon protezle ile göğüs büyütme işlemi bir diğeri ise, lipivage tekniğidir. 

Bunların birincisi koltuk altından veya meme başı altından bir neşter yarığı açılarak silikonun yerleştirilmesidir. Silikonlar meme kası altına yerleştirilerek göğüs büyütme ameliyatı yapılır. Silikonlar yerleştirme işlemi sonrasında dışarıdan solisyon basılarak şişirilir. Bunun dışında direk olarak silikon protez de yerleştirilebilir. 

Bir diğer göğüs büyütme tekniği ise, yağ enjekte etmektir. Bu da yine vücuttan alınan fazla yağların meme bölgesine enjekte edilerek memeye hacim verme işlemidir. İşlem oldukça pratiktir fakat her hasta için uygulanamaz. 

Bunun nedeni de her hasta vücudundan fazla yağ biriktirmez. Memeleri küçük olan kadınlarda genel olarak zayıf olduğu için ameliyat tekinği kısıtlı bir hasta grubu için uygundur. Ameliyat iz bırakmadan geçer. Vücutta bulunan yağlar liposuction yöntemi ile alınır. 

Meme büyütme ameliyatını bu teknik ile yaptığımız bir hasta için 2. seasnlar yapılması gerekebilir. Bunun da nedeni yağların bir kısmının tutmamasıdır. bu yüzden 2 veya 3 seanslar yapılabilir. Fakar ilerleyen dönemlerde tekrarlanması gerekmez. Doğum yapmaya engel teşkil etmez. Lipivage tekniği ile ilgili tüm sorularınızı bana iletebilirsiniz. 

Saygılarımla 

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/meme-buyutme-ameliyati.html

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..